Mai oameni buni. Ce vina avem noi ca a picat rahatul asta pe 1 aprilie? Am vazut ca nici anuntul privitor la angajarea unui webmaster nu a fost luat in serios.
Pana una alta, Tudor are somatia aia, e treaba lui. Iar eu unul nici nu prea ma uit la Mica Publicitate, asa ca de ce pana mea sa platesc? Plus ca e asa de multa munca acolo ca a trebuit sa punem un moderator. Chiar daca se inchide rubrica, parca ii vad p-astia ca aplica retroactiv. Si da, uite-acum o sa-mi pierd eu timpul prin tribunalele cürului pentru unii care fac bani pe forumul asta. Am draci pe mine.
Bai Sergiule, puteai naibii si tu sa-l intrebi mai din timp pe avocatu ala, sa nu ne trezim acum pana la gat… Si tu huk, mai stii ce-am vorbit, ca o facem pe acte…. ma rog, hai c-o dau pe mail, da’ uite asa se intampla, ‘tu-i mama ma-sii.
N-are sens sa ne spalam rufele in public. Daca vreti sa va vindeti cui da mai mult… sunt sigur ca exista un consortiu care ar arunca banul… Pe mine ma scoateti. Pana-mi schimbati parola de cont mai apuc sa sterg si eu ce am mai scris prin Aria 51 ca nu vreau sa fac marketing pe gratis.
de 1 aprilieeeeeee
haideti mai….
as vre sa vaz.. si pa asta… jur ca ma mut in alta țara daca e adevarat
daca e adevarat io ma mut ....si facem altfel…
punem pe net o rubrica la care ii spunem show off sau “nu imi mai trebe” si preturile pe pm sau mail.. )
si poate sa ne sufle in ....
[ Modificat: 01 Aprilie 2008 06:25 PM de synapse ]
Ce pana mea te-a apucat voinicia când nu trebuie knockout.
Sa mă pe el de connex că tot da erori că-l sun pe avocat într-una.
huk si altero - calmați-vă că mă supăr. Trebuie să facem ceva constructiv.
prea tare bannerul cu PUS SUB SECHESTRU!!!... sa nu pune naiba pe cineva sa il dea jos ca e prea criminal !!!! PS: numai ca butonul de STIRI si nici WIKI nu mai functioneaza ...
Si de ce ma rog ati inchis sectiunea de vanzari ? Sunteti administratori, trebuie sa va asumati tot ce se intampla legat de acest forum ! (inclusiv moderatorii..)
Cine e cu mine ? Cine vrea redeschisa sectiunea vanzari ?
NU ne intereseaza de taxa.. sa o platiti voi! Deschideti vanzarile!
apropos de fetele saitului ... propunere: un istoric cu grafica in continua schimbare a macuser.ro de-a lungul timpului - precum si alte evenimente importante din viata macuser.ro
Esti culmea nene ... castigi bani de pe forumul asta, nu platesti taxe si nu ti se ia nici un comision ca vinzi pe acest site intretinut benevol de admini si oameni cu inima mare care nu castiga nimic din faptul ca tu vinzi aici - ci din contra uite ca acuma primesc shuturi in fund, SI TU VII CA MR. N si le ceri sa deschida ceva care nu iti apartine. E decizia lor si trebuie respectata. Daca nu iti place cauta pe alte saituri.
Alex Andreescu - 01 Aprilie 2008 06:47 PM
Si de ce ma rog ati inchis sectiunea de vanzari ? Sunteti administratori, trebuie sa va asumati tot ce se intampla legat de acest forum ! (inclusiv moderatorii..)
Cine e cu mine ? Cine vrea redeschisa sectiunea vanzari ?
NU ne intereseaza de taxa.. sa o platiti voi! Deschideti vanzarile!