Merge Wiki…ciudata rau treaba….la inceput am crezut ca e doar o gluma de 1 Aprilie bine pusa la punct dar se pare ca se ingroasa gluma…. sa fie oare the end of Macuser.ro?
Bai, io iau foc!!!
Cum si-au permis nene sa ne modifice situl? Asta e hackereala si zau daca nu imi pun banii la bataie sa ii dam in judecata.
knockout, fraticule, mai intreaba-ne si pe noi, cat mai suntem admini macar!
Vrea cineva un forum cu datorii la fisc? Cine ne aduce si noua portocale?
Va sugerez sa pastrati un ton calm, pentru a nu agrava situatia.
Procedura de preluare a acestui sit si forum este in derulare, pentru neplata indatoririlor fiscale. Deci nu este vorba de o accesare ilegala, ci doar de o avertizare, prin punerea acelui banner.
Merge Wiki…ciudata rau treaba….la inceput am crezut ca e doar o gluma de 1 Aprilie bine pusa la punct dar se pare ca se ingroasa gluma…. sa fie oare the end of Macuser.ro?
Este de abia începutul MacUser.RO, la peste 3000 de membri, e doar un începtu cei de pe macuser.de sunt peste 95.000 de membrii, ei sigur, îs și mai mulțica populație decât românii.
Va sugerez sa pastrati un ton calm, pentru a nu agrava situatia.
Procedura de preluare a acestui sit si forum este in derulare, pentru neplata indatoririlor fiscale. Deci nu este vorba de o accesare ilegala, ci doar de o avertizare, prin punerea acelui banner.
Vom reveni cu amanunte.
Vreau o legislație , din Monitorul Oficial al României, și mai vorbim.
Că mie cel puțin mi se pare aiurea lucrul pe care îl cereți voi.
Adică impoziti pe vânzări amicale.
Mai exact, dacă eu îți vând ție un Mac, al meu, care îl am cadou de la bunici, cu ocazia împlinirii vârstei majoratului.
O să îmi ceri impozit că tu vrei să îl cumperi de la mine și că eu ți-l vând mai ieftin decât în magazin.
Vei spune tu “Ei, tu ai cerut 100 Ron pe el, hai că eu îți dau 200 Ron pe el ca să poți plati impozitul cerut prin lege”
Chiar îs curios de acest lucru.
Și încă ceva.
MacUser.RO nu este un WebSite-Forum cu profil de vânzări.
Subiectul central este cu totul altul, și nu cred că are rost să îți explic, fiindcă îl cunoști.
Iar dacă acest WebSite-Forum se transformă în unul ca eBay sau Amazon, unde tema centrală este de a vinde și a cumpăra, și a încasa impozit totodată, atunci eu deja vă anunț că lucrez la următorul forum macuser.ro.
Care va fi plătit din buzunarul meu 100%, hosting, web-desig, impozitele necesare prin legea din țara unde se va afla serverul pe care rulează forumul și țara în care mă aflu eu.
Admini vor fi tot cei care sunt aici, nu vreau nici un fel de implicație de genul ăsta, chiar dacă par erou, sau titluri de mândrie.
Vreau doar ca oricine să fie liber să își vândă produsul (Apple) acolo unde vrea el și să cumpere de unde vrea el, cu cât vrea el, dacă tot vine vorba de vânzări neautorizate prin lege, pe acest forum.
Cu stimă.
[ Modificat: 01 Aprilie 2008 09:30 PM de Eugen M. ]