panorama foto in flash player
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.03.08

http://alpinet.org/main/foto/showfoto_ro_t_privind-spre-craiul-muntilor_item_70161_vot_0_position_3.html

pe alpinet.org sunt multe din astea. Nu reusesc sa le vad deloc. Pe Windoz se face click+tras maus stanga sau dreapta ca sa vizualizezi intreaga panorama. Cu nici o combinatie de taste si maus nu reusesc sa o vad.

Dezinstalat/reinstalat Flash player si nimic. Din cate stiu, panoramele astea sunt in flash, nuuu???
multam anticipat…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu e o regula sa fie in flash, se mai fac si in quicktime, dar asta e in flash.
sunt cateva diferente intre fp de mac si de win, spre exemplu pe mac nu merge scrollul de la mouse. o fi folosit ceva incompatibil, desi nu-mi dau seama ce pentru ca in afara de asta cu scrollu nu stiu alta functie indisponibila.

eu cred ca s-a chinuit mult sa faca incompatibilitatea asta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

stiu ca se mai fac si in QT, dar ma refeream la cele incarrcate pe alpinet.org.
la pagina de troubleshooting din situl FlashPlayer scrie de ceva incompatibilitati, dar nici pe departe de asa ceva…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

nimeni nu stie?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu ti-am zis parerea mea.
uite spre exemplu asta e ceva in genul ala http://www.ralcr.com/lucru/pictures_ticker/pictures_ticker.html
diferenta e ca pozele se misca in functie de mouse si centrul intregii suprafete. ca sa functioneze cum trebuia sa functioneze panorama, pot sa-i adaug f simplu sa-si ia centrul in punctul in care dau click, si sa se miste doar cat tin mouseul apasat. deci se poate, da-le mail sa rezolve sau sa adauge pe lista si problema asta. apropo, nu am gasit despre ce incompatibilitati vb.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Merge, domnule!
Clic in centru si trage! Cum sa nu mearga?
Cind ajungi in centru, se face lupa. Dar nu prea ai multe de vazut!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

la mine nu mere, si nici la oamenii de la service IRIS nu le mergea, si nici la alti Macusers cu care am mai vorbit.
aia e o panorama, adica facuta (de obicei pe alpinet.org) din vreo 3-4 fotografii, adica e destul de navigat ca sa o vezi toata. Click pe lupa inseamna zoom si atat.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
iaru - 03 Aprilie 2008 02:44 AM

Merge, domnule!
Clic in centru si trage! Cum sa nu mearga?
Cind ajungi in centru, se face lupa. Dar nu prea ai multe de vazut!

nu merge cum merge in win. nu se vede tot ce trebuie.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aha. Si ce trebuia sa se vada? Ca eu plimb putin imaginea in stinga si in dreapta, cam incomod. Ia sa ma duc pe PC!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Aha! Nu merg stinga si dreapta!
Ce timpenie! Unde mai pui ca vederea panoramica e o inventie Apple de acum zece ani! (de pe vremea lui QuickTime 3!

[ Modificat: 03 Aprilie 2008 06:46 AM de iaru ]

‹‹ SWF Converter      audiostream pe iMac G3 ››