iar le-a tras-o zibri la dev team. exact in ziua cand ei au amanat pwnage. Ziphone 3.0 cu plug-in support pt instalare de aplicatii
As usual it is better to use ziphone on a restored iPhone, but you can also just run ziphone -j to add the plugin support.
Now it’s up to you all and your fantasy!
Because the plugin system can just do EVERYTHING you can imagine.
Intre noi fie vorba pwned e de 10 ori mai misto daca ar fi public si ar face ce se lauda. Cat despre ziphone, doar faptul ca adaugi plugin-uri nu e motiv sa schimbi version number-ul. Plus ca eu am avut experiente neplacute cu un iphone spart cu ziphone.
Ar trebui să se scrie mare undeva o atenționare pentru ce ce vor să folosească Ziphone. Să se documenteze foarte bine înainte, să fie conștienți de toate chestiile pro-ziphone dar mai ales de cele CONTRA-ziphone. Mai ales acum cînd mai sînt (cel puțin) două variante care nu fac iPhone-ului nimic ireversibil.
Nu vreau să influențez decizia nimănui, dar, acum cînd știu ce face, eu n-aș folosi ziphone nici dacă ar fi singura opțiune.
Cei cu 3.9 ar trebui să știe deja cu ce se mănîncă iPhone-ul. Normal că vorbesc de cei cu 1.1.2-1.1.4. De cei care vin de acum înainte aici pe forum sau aiurea. Care vor face o nefăcută cu zifon și peste o lună-două vor încinge netul cu întrebări fără răspuns.
ia uitati ce zic unii de ziphone 3.0
“Update: The MAC address used by ZiPhone is hard-coded. All phones will have the same one and this can cause network issues. Please check your router’s needs before running it.”
ia uitati ce zic unii de ziphone 3.0
“Update: The MAC address used by ZiPhone is hard-coded. All phones will have the same one and this can cause network issues. Please check your router’s needs before running it.”
as spune ca e funny. dar e trist…
la mine nu se prezinta asa problema. am acelasi mac address ca la versiunea 1.0.2
nu mereu metoda ce-a mai simplă de utiliyat este şi ce-a mai eficientă,
dacă geo hotz nu făcea unlock la BL 4.6 zibri stătea şi freca manganu.
eu nu consider că trebuie să-l lăudam aşa tare pentru că lucrează pe algoritmii descoperiţi de geo hotz !
iar ziPhone este o porcărie, tot ce-i frumos la el este că are o interfaţa grafică, ATÂT !!!
hai ca o luati razna. ce conteaza cine si ce a facut? parca e bruce lee contra van damme. asa poti spune ca daca nu iesea zibri din echipa si facea totul public free o frecau si acum pe blat intre ei cum au facut-o cateva luni. si jobs lucreaza pe algoritmii facuti de altii inaintea lui. f bine ca e concurenta intre ei. si oricine se mai pricepe la asa ceva sa puna mana sa fure si sa faca tools-uri tot mai bune si mai gratis
daca nu era geohot o freca si zibri la rece inca 7 ani de acum incolo.
si coteaza cine ce face atat timp cat creaza probleme.
inteleg ca ai vrut sa anunti o noua si minunata versiune, dar pe mine unul ma lasa extrem de rece.
bun. deci sio frecau reciproc. pt mine care sint mai putin tehnic si am un 1.1.1 otb ma ajuta mai mult decat iliberty ipwn idraci astea aparute nou. iar acest “razboi” pe bani grei intre ei (4000 dolari pe luna numa din reclame) il va castiga clar cine vine primul cu o solutie de backup/restore. sint satul pana peste cap la fiecare mizerie de 3rd party care strica sistemul sa iau totul de la capat. deci… sa fie concurenta (si apropo: nu instalati AVplayer.app)
tu cu 1.1.1 otb de ce ai nevoie de ziPhone, când ţi-l poţi debloca prin wi-fi ???
nu te pune nimeni să-ţi instalezi aplicaţii, dacă iPhone e gol merge ca un iPhone activat prin iTunes, numai că e jailbreaked !!
toată lumea vrea 1.1.4,
după părerea mea iPlus este singurul soft de J&A;&U;care nu prea are reclamaţii în rândul utilizatorilor !
care-s aplicaţiile de care ai neapărată nevoie ???
excluzând jocurile pe care le am, de folos îmi este calculatorul stiinţific si PDF Viewer!!
eu deblochez terminalele apple de pe vremea cand voi nici nu erati activi pe forum. asa ca ciocu mic si nu mai derutati lumea.
aici omul vine cu problema nu cu chef de cearta si la luat peste piciorul derutarilor…
revenind la problema. ziphone si iliberty sunt ok. le-am folosit, le folosesc si le voi folosi pana apare IPSW method de la devteam. nu se buleste nimic, nu crapa, nu decedeaza si nici nu buseste neuronul mai mult decat trebuie.
asa ca dublu click si dati blana la deblocari.
ps. dinastea faceam io in cls a 5a: frate nu merge cu ala, da-mi-l mie ca ti-l fac io..dar stii, mai e un amanunt mic. marca banu ca nu il fac moca. got the idea?