iPhone in Viena oficial la T-Mobile, neoficial la alte magazine ! [experienţă personală]
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

joi am plecat la viena, şi cum mă plimbam eu pe Maria-Strasse văd la T-Mobile , iPhone smile super tare cu activare prin iTunes totul ok, am crezut că numai la noi in românica se fac manevre. după cum vedeti in poza 1 la T-Mobile costă 399 eur 8gb şi 499 eur 16gb

mai merg eu niţel si văd intr-o vitrină la Tele.Ring (hopa: am zis că e rost de investigaţie smile ) , mi-a fost cam greu să mă inţeleg cu austriacu dar concluzia este următoarea, Tele.Ring ăştia vând iPhone la fel ca Carrefour România şi dealerul ala Vodafone… vezi foto 2
iPhoneul era vândut la liber deblocat cu prin wi-fi cu jailbreak, nu m-a lăsat să umblu pe el chiar dacă i-am arătat eu că am şi eu iPhone !

am mai văzut iPhone de vânzare la liber si la ‘‘one’’ la un preţ exorbitant 630 eur !

din câte ştiu eu pentru austria T-Mobile este singurul dealer autorizat, şi se vede asta şi din poze !
deci hai să nu ne mai agităm că se vinde la carrefour, şi să stăm in banca noastră !

[ Modificat: 31 Martie 2008 04:37 AM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Tele-Ring vinde iphone inca de anul trecut din octombrie, pe atunci era doar variant de 4gb la vanzare.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

şi eu ce-am văzut ?
sincer să fiu eu doar de T-Mobile ştiam… dar este ok, îmi cer scuze dacă informaţia este greşită, o să mai citesc despre chestia asta şi dacă este aşa, scuze.
oricum plec peste 2 săpt iar şi trec pe acolo să văd care-i treaba, AGAIN !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
virus_luci - 31 Martie 2008 04:48 AM

şi eu ce-am văzut ?
sincer să fiu eu doar de T-Mobile ştiam… dar este ok, îmi cer scuze dacă informaţia este greşită, o să mai citesc despre chestia asta şi dacă este aşa, scuze.
oricum plec peste 2 săpt iar şi trec pe acolo să văd care-i treaba, AGAIN ![/quote

Si cine a zis ca informatie e gresita? eu am zis ca stiam ca tele-ring vinde iphone-uri inca de anul trecut din octombrie, pe vremea pe cand iphone-ul era numai in state.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

‹‹ Ziphone 3.0      ecran de protectie spart! ››