probleme cu Ati x850xt?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

In sfarsit mi-a venit Power Macul, acum vreo 2 saptamani. E brici!!!

Dar am o problema: in Motion 2, dupa cateva operatiuni, ecranul se paradeste. Adica, se umple de dreptunghiuri, patratele, nu mai poti sa faci nimic. Asta se intampla numai in Motion. M-am uitat si pe alte forumuri, si se pare ca e o problema cu (unele) placi Ati X850XT. Cei de la MacGallery au fost super de treaba si imi inlocuiesc placa, dar dureaza vreo luna. Pana atunci mi-au dat un Ati 9650, cu care nu mai am nici o problema (dar e totusi simtitor mai lenta decat x850xt-ul).

Intrebarea mea e daca ati patit si voi asta.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

n-am avut placa ta….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

... si nici Motion grin

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Tudor Vedeanu - 20 Octombrie 2005 08:45 PM

... si nici Motion grin

LOL  ...pacat… Motion e un program excelent… ma tot joc in el si nu ma mai satur…

Cat despre semnatura ta Tudore, aia sa o faca cei cu PowerBook-uri noi, ca sunt protejate…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 20 Octombrie 2005 08:57 PM

Cat despre semnatura ta Tudore, aia sa o faca cei cu PowerBook-uri noi, ca sunt protejate…

LOL semnatura se refera strict la PC-uri, adica cutiile alea cu Windows in ele… LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Corec’... uitasem ca mai exista si alea…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Heh, revin ca sa spun ca azi mi-a venit placa… Asta e cu MacGallery, dureaza de-ti creste si albeste barba, dar pana la urma te rezolva. Si oricum, nu prea cred ca au ei ceva de spus in privinta transporturilor.
Am bagat placa (Ati X850XT-ul), am dat drumul la Motion si am facut tot ce am putut ca s-o chinui cat mai mult, si totul e OK. Deci nu e de la model, ci de la…. habar n-am, da’ acu’ merge!

PS Blonda de la MacGallery e tot blonda si cool… la fel e si Dora… da’ blonda e mai blonda… cool hmm