Aeara am scapat tel meu pe jos si mi s-a spart ecranul de protectie! Stiti cumva cum pot rezolva inlocuirea sticlei sau a displayului in Romania( am inteles ca nu se poate skimba decat cu totul)?
Adi..si eu azi dimneata, am pus telefonul intr-un saculet de protectie si in buzunar la geaca si cand m-am aplecat sa i-au ceva, a cazut din buzunar si din saculet, de la aprox. 1 m, pe gresie, si cu fata in jos. Nu-ti pot spune ca am paralizat pe moment si pana nu mi-am adus aminte ca am vazut un film pe internet cu cazaturi ale i-phone-ului pe jos( soldate fara nici o zgarietura), nu m-am linistit! Am scapat si eu fara nici o zagarietura si merge normal. Imi pare rau, dar nu cred ca rezolvi la noi!
bai pretenarilor, in loc sa ajutati omu.. va dati voi smek ca v-a cazut nush ce caramida de la 2 m si 22 cm inaltime.. extraordinar. nu ne intereseaza detaliile!
deci, ca sa remediezi problema, cauta teluri busite, care se vand ca piese. mai gasesti din cand in cand
Aeara am scapat tel meu pe jos si mi s-a spart ecranul de protectie! Stiti cumva cum pot rezolva inlocuirea sticlei sau a displayului in Romania( am inteles ca nu se poate skimba decat cu totul)?
Buna
cred ca am rezolvarea la promlema si anume eu am un ecran comandat de pe fixit.com dar intr timp nu mai posed un iphone.
daca esti interesat,da-mi un semn
Buna
cred ca am rezolvarea la promlema si anume eu am un ecran comandat de pe fixit.com dar intr timp nu mai posed un iphone.
bai pretenarilor, in loc sa ajutati omu.. va dati voi smek ca v-a cazut nush ce caramida de la 2 m si 22 cm inaltime.. extraordinar. nu ne intereseaza detaliile!
deci, ca sa remediezi problema, cauta teluri busite, care se vand ca piese. mai gasesti din cand in cand
bafta!
ai dat si tu o solutie..greu de ghicit, intr-adevar! da na..te mancau dejtele!
[ Modificat: 03 Aprilie 2008 01:58 AM de Adrian_is ]
bafta!
ai dat si tu o solutie..greu de ghicit, intr-adevar! da na..te mancau dejtele!
pe tine te-au mancat prima data si io am facut corectia de rigoare
Buna
salut ma inteeseaza pe mine un ecran ca pe al meu l-am spart
am si eu pe cineva care are un iphone cu ecranul spart, tel functioneaza perfect, atata ca ecranul e “inflorit”
daca reusiti sa rezolvati problema sa ma anuntati va rog si pe mine
10X
Ma indoiesc ca se cam poate rezolva treaba asta. Tel-uri busite care se vand ca piese, Iphone ? ... O gluma buna , slabe sanse sa gasesti asa ceva. Iar daca o sa gasesti, cu siguranta ca nu o sa merite costul. Intr-un final, cred ca o sa-ti iei alt telefon.