1 din 2
1
ecran de protectie spart!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 31.03.08

Aeara am scapat tel meu pe jos si mi s-a spart ecranul de protectie! Stiti cumva cum pot rezolva inlocuirea sticlei sau a displayului in Romania( am inteles ca nu se poate skimba decat cu totul)?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.08

Nu prea vad cum ai putea sa-l schimbi… . De aia trebuie sa folosesti carcasa, husa.

Semnătură 

Stefan Neagu
————————————————
‘Mac users swear by their Mac,
PC users swear at their PC.’

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
neasteflorin - 31 Martie 2008 12:27 PM

Nu prea vad cum ai putea sa-l schimbi… . De aia trebuie sa folosesti carcasa, husa.

Frate eu cautam o solutie la problema mea .....nicidecum pe cineva care sa ma dojeneasca!!!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08

Adi..si eu azi dimneata, am pus telefonul intr-un saculet de protectie si in buzunar la geaca si cand m-am aplecat sa i-au ceva, a cazut din buzunar si din saculet, de la aprox. 1 m, pe gresie, si cu fata in jos. Nu-ti pot spune ca am paralizat pe moment si pana nu mi-am adus aminte ca am vazut un film pe internet cu cazaturi ale i-phone-ului pe jos( soldate fara nici o zgarietura), nu m-am linistit! Am scapat si eu fara nici o zagarietura si merge normal. Imi pare rau, dar nu cred ca rezolvi la noi! rolleyes

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

numa vreajeli si harneli pe capul vostru.

bai pretenarilor, in loc sa ajutati omu.. va dati voi smek ca v-a cazut nush ce caramida de la 2 m si 22 cm inaltime.. extraordinar. nu ne intereseaza detaliile!

deci, ca sa remediezi problema, cauta teluri busite, care se vand ca piese. mai gasesti din cand in cand wink

bafta!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
AdrianG - 31 Martie 2008 06:10 AM

Aeara am scapat tel meu pe jos si mi s-a spart ecranul de protectie! Stiti cumva cum pot rezolva inlocuirea sticlei sau a displayului in Romania( am inteles ca nu se poate skimba decat cu totul)?

http://www.ifixit.com/Products/iPhone/105
http://www.ifixit.com/iPhone-Parts/iPhone-Display-Assembly/IF105-012
In romania noastra nu stiu, dar daca tot l-ai stricat poti sa incerci linkul de mai sus. E cam scump, dar… nu stiu poate te ajuta.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.04.08

Buna
cred ca am rezolvarea la promlema si anume eu am un ecran comandat de pe fixit.com dar intr timp nu mai posed un iphone.
daca esti interesat,da-mi un semn

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 
gbuser - 01 Aprilie 2008 02:36 PM

Buna
cred ca am rezolvarea la promlema si anume eu am un ecran comandat de pe fixit.com dar intr timp nu mai posed un iphone.

E.,..uite….asta cautam aici…Tzi-am dat PM!
Vbim

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 17.02.08
Aetherius - 01 Aprilie 2008 02:09 AM

bai pretenarilor, in loc sa ajutati omu.. va dati voi smek ca v-a cazut nush ce caramida de la 2 m si 22 cm inaltime.. extraordinar. nu ne intereseaza detaliile!

deci, ca sa remediezi problema, cauta teluri busite, care se vand ca piese. mai gasesti din cand in cand wink

bafta!

ai dat si tu o solutie..greu de ghicit, intr-adevar! da na..te mancau dejtele!

[ Modificat: 03 Aprilie 2008 01:58 AM de Adrian_is ]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
Adrian_is - 03 Aprilie 2008 01:52 AM
Aetherius - 01 Aprilie 2008 02:09 AM

bafta!

ai dat si tu o solutie..greu de ghicit, intr-adevar! da na..te mancau dejtele!

pe tine te-au mancat prima data si io am facut corectia de rigoare

bafta

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.04.08
gbuser - 01 Aprilie 2008 02:36 PM

Buna

salut ma inteeseaza pe mine un ecran ca pe al meu l-am spart

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.05.08

Si eu am o problema cu ecranul care a crapat. Ma poate ajuta cineva? Am telefonul de 3 zile si inebunesc.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu a rezolvat nimeni problema asta?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

am si eu pe cineva care are un iphone cu ecranul spart, tel functioneaza perfect, atata ca ecranul e “inflorit”
daca reusiti sa rezolvati problema sa ma anuntati va rog si pe mine
10X

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

Ma indoiesc ca se cam poate rezolva treaba asta. Tel-uri busite care se vand ca piese, Iphone ? ... O gluma buna , slabe sanse sa gasesti asa ceva. Iar daca o sa gasesti, cu siguranta ca nu o sa merite costul. Intr-un final, cred ca o sa-ti iei alt telefon.

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

căutați la cei care le lasă în ploaie… smile

1 din 2
1