2 din 2
2
ecran de protectie spart!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.07

salutare….si al meu ecran e inflorit…..ecranul functioneaza…..mai sunt ecrane in plus???  smile))

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Timisoara
Macuser din: 18.05.08
AdrianG - 31 Martie 2008 06:10 AM

Aeara am scapat tel meu pe jos si mi s-a spart ecranul de protectie! Stiti cumva cum pot rezolva inlocuirea sticlei sau a displayului in Romania( am inteles ca nu se poate skimba decat cu totul)?

Am gasit pe E-bay asa ceva, eftin

http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-For-Apple-iPhone-Outer-Screen-Glass-Display_W0QQitemZ290230756015QQihZ019QQcategoryZ20336QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.12.07

este interesant pretzul cu tot cu delivery…..si vad ca au suficiente pe stoc…..dar se poate aduce si in romania…se poate cumpara asa de pe net…?????  poate sa ma ajute cineva?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.03.08

m-ar interesa si pe mine un sertar pentru sim. Vinde cineva sau cunoaste cineva unde as putea gasi ?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05
r6soryn - 19 Mai 2008 05:43 PM

este interesant pretzul cu tot cu delivery…..si vad ca au suficiente pe stoc…..dar se poate aduce si in romania…se poate cumpara asa de pe net…?????  poate sa ma ajute cineva?

se pot aduce si in romania ... iti trebuie un card de credit si sa iti fac un cont pe e-bay ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.06.08

ceau..shi eu am un iphone..mi-am spart ecranul,,din cate am citit p net…nu ii vorba numa despre acel ecran de sticla…este vorba despre LCD - digitizer (touchscreen) shi chiar acel ecran..shi cik aceste 3 sunt lipite unu de altu… daca ma puteti ajuta shi p mine ... daca se pricepe cineva la demontat telefonul…ca ecranul il am…  multumesc

2 din 2
2