De ce sa schimbat fata site-uli,este in metamorfoza ,in lucru?!! Ca ma dor ochii de la atata alb si lipsa de contrast!!!
Poti sa detaliezi? Un screenshot, ceva?
eu am selectata interfata macuser07. misto si neterminata, din pacate.
Mcintoshing…
Mutat la sugestii si reclamații că era ca nuca în perete la OSX.
cand scap de asta!cum setez compu,ca am incercat si in safari si tot asa se vede,de duminica seara a aparut
daca la tema site-ului nu setai pe SHARES, nu se schimba nimic… pune pe default
Cum fac asta Dacule! In firefox? In Safari? Sau unde?Ca iarasi m’ai blocat!
uită-te în josul paginii, unde scrie “default”...selectează de acolo.. la tine arată ca în poza a doua
Si cui nu-i place - este invitat să o schimbe - vedeți la forumul de oferte de muncă.
Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012) UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11 PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP
lica - 31 Martie 2008 10:56 PMDe ce sa schimbat fata site-uli,este in metamorfoza ,in lucru?!! Ca ma dor ochii de la atata alb si lipsa de contrast!!!
Eu ziceam că s-a schimbat fața, dar tu dai cu fata-n sus, cu fata-n jos… Oi fi știind ceva.
Cattus sum et thraece loquor Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…
Vad ca nestiinta mea,sau gresealai,stiu eu cui din casa,de mi’a umblat in calculator mi’a adus nuami ironi iacide din partea voastra!Merci nu va mai zic nimic alta data!!