MEMO pt iPhone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

inainte am folosit pe Palm - Memo unde imi salvam unele notite… as putea beneficia de asa ceva pe iPhone ? as dori sa-mi tranfer aceste memo in iPhone ce imi sugerati?
orice idee este bine venita..

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
adim - 01 Aprilie 2008 02:31 PM

inainte am folosit pe Palm - Memo unde imi salvam unele notite… as putea beneficia de asa ceva pe iPhone ? as dori sa-mi tranfer aceste memo in iPhone ce imi sugerati?
orice idee este bine venita..

Pe iPhone ai aplicația “Notes”. Are o iconiță similară cu Stickies -dacă ești familiar cu OSX- și face același lucru. În ceea ce privește transferul, n-am idee.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Am incercat si eu, dar cea mai buna solutie gasita a fost sa-mi salvez notele ca mailuri draft (pe .mac) intr-un folder special ca sa le identific rapid.

In felul asta, sincronizarea e wireless.

P.S. “Notele” astea pot avea documente atasate pdf, word si excel.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

inca nu mie clar ce sunt cu aceste NOTE - aste legat de Leopard in softul de MAIL?

daca salvez MEMO format TXT cum le pot duce si citi pe iPhone ca note?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Ca sa trensferi de pe Palm pe iPhone trebuie sa parcurgi cel putin doi pasi: sa exporti din Palm intr-un format cat mai simplu si mai comun (probabil text) si apoi sa importi textul respectiv in Notes. Nu stiu daca aplicatia de pe Palm stie sa exporte in fisiere text simple (daca poate e bine, daca nu trebuie sa cauti pt Palm un programel care poate face asta) dar pe iPhone exista sigur un programel cu ajutorul caruia se pot importa fisiere text in Notes (il gasesti in Installer). Cam asta-i tot ce trebuie sa faci. Simplu, nu? wink

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB