Colin McRae
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Arad
Macuser din: 23.07.06

A jucat cineva, eu am copiat versiunea demo si cand apare ” Press Enter to Begin”, nu mai pot face nimic….am apasat toate tastele si combinatiile posibile si tot degeaba…..a mai patin careva ceva de genu?

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07
CristiMAC - 02 Aprilie 2008 10:09 PM

A jucat cineva, eu am copiat versiunea demo si cand apare ” Press Enter to Begin”, nu mai pot face nimic….am apasat toate tastele si combinatiile posibile si tot degeaba…..a mai patin careva ceva de genu?

versiunea full merge fara probleme la mine.

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Am “luat’ si versiunea full de pe ceva site si la fel imi facea….cine stie ce are macu meu cu jocurile… le uraste :(

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 26.08.07
CristiMAC - 02 Aprilie 2008 10:13 PM

Am “luat’ si versiunea full de pe ceva site si la fel imi facea….cine stie ce are macu meu cu jocurile… le uraste :(

acum am vazut in semnatura ta ca ai un macbook, Colin nu merge pe placile video intel GMA (ceea ce ai si tu in macbook). In concluzie nu are nimic macul tau cu jocurile ci pur si simplu Colin nu e facut sa mearga pe tipul tau de mac.

Semnătură 

Suma viciilor unui om este o constantă.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Am observat ca la mai multe jocuri nu imi merge tastatura…..nu stiu daca de la placa video este….pur si simplu cand sunt in joc si trebuie sa folosesc tastele E sau C sau ceva de genu nu merg.

Semnătură 

Imac intel alu 24”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu merge Colin pe macbook,și la mine se blochează de tot,trebuie dat force shutdown din butonel.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015