AFP server
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

folosesc foarte mult AFP server pt a trimite fisiere pe iphone. aveti idee daca consuma mult din baterie daca serverul sta mereu deschis pe tel?

wifi mi se pare ca intra in stand by dupa cateva minute de inactivitate si isi revine cam in 5 secunde dupa ce umbli din nou la telefon

[ Modificat: 03 Aprilie 2008 01:03 AM de victorcampeanu ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
victorcampeanu - 03 Aprilie 2008 12:59 AM

folosesc foarte mult AFP server pt a trimite fisiere pe iphone. aveti idee daca consuma mult din baterie daca serverul sta mereu deschis pe tel?

wifi mi se pare ca intra in stand by dupa cateva minute de inactivitate si isi revine cam in 5 secunde dupa ce umbli din nou la telefon

Sreverul sta deschis tot timpul, daca instalezi BossPrefs de acolo poti sa-l inchizi sau deschizi eu asa fac cam cu toate serviciile inclusiv cu conturile de mail. In plus poti sa adaugi/stergi servicii/app pe care poti sa le activezi/dezactivezi.
La intrebarea cu consumul de energie nu stiu sa-ti raspund. Banuiesc ca ia ceva din baterie fiind un proces care ruleaza nonstop in back, dar asta e doar o banuiala.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

asa am facut cu BossPrefs. e interesant de stiut ca in standby cu AFP deschis, serverul nu poate fi accesat. deci banuiesc ca ori din cauza ca intra wifi in pauza de masa, ori intra ambele