1 din 2
1
Pwnage Tool [Mac OS X only :)) ]
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Pt. cine nu stie, a aparut PWNAGE. Ce face? Modifica ipsw-urile, in asa fel in cat sa poti face un restore, update direct din itunes.
Inca nu am gasit probleme cu el, aici aveti instructiunile pt. el, si aici instrcutiunile pt. iphone 2.0beta, pe care nu il recomand nimanui, pt. ca este foarte foarte instabil… dar fiecare face ce vrea.
Prea multe nu sunt de zis, programul in sine este foarte simplu, nu are nevoie de foarte multe explicatii.
Din nou repet… nu incercati beta 2.0, macar asteptati dual-boot-ul pt. iPhone

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Salut

am si eu cateva intrebari ... ce face defapt aceasta app ... adica cu ce ma ajuta ... cu ea delochezi iphone sau cum

eu am cumparat de curand iphone cu 1.1.4 - 4.6 BL si am folosit iPlus ... deci acum am 1.1.4 - 3.9 Fake BL

Daca folosesc aceasta app cu ce ma ajuta sincer nu inteleg ? tu ai testat-o

eu acum as vrea sa fac un restore in itunes adica sa ma intorc la setarile din fabrica dar mie frica sa o fac ... ca nu am gasit pe nimeni sa-mi zica ce se intampla EXACT daca dau restore in itunes ? ce anume pierd din tel ... nu ma intereseaza daca pierd app instalate ... ci singura chestie care nu as vrea sa o pierd contactele ca m-am chinuit sa le reorganizez ca de pe sim cand le-am luat mi lea facut aiurea rau

o sa mai am installer sau va trebui sa instalez separat aceasta app ?

Adica acesta app ... tu ai folosit-o ... acesta app e pt delocat sau doar te ajuta sa faci update pe viitor la alt firmware direct din itunes ?

adica daca eu am acum un iphone deja spart si sa zice ca as avea 1.1.3 pot sa fac trecerea la 1.1.4 fara alt program ci doar din itunes ?

APPLE zice asa :

When you sync your iPhone to your computer, settings and other information on your iPhone are automatically backed up to your computer, including mail settings, text messages, notes, call history, contact favorites, sound settings, and widget settings. You can restore this information if you need to (if you get a new iPhone, for example, and want to transfer your previous settings to it).

deci pot sami pastrez cum s-ar zice setarile din contacts ... tot ce pierd e restul poze / app 3rd party / etc etc ...asta ma multumeste

Da sunt zapacit complet nu prea inteleg smile

[ Modificat: 03 Aprilie 2008 07:16 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 08.02.07

daca pui 2.0, poti sa faci downgrade la 1.1.4?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

A aparut optiune la settings de “Import SIM Contacts” smile

Edit:
Am stat pe 2.0 5 minute. Al naiba de incet se misca si se bloca frecvent cate 2-3 secunde. In plus a ramas bugul cu +40 la numerele din agenda.
Sper ca versiunea finala sa fie foarte diferita.
Am mers de la 1.1.4 nativ -> pwned -> 1.1.4 custom fw -> 2.0 custom fw -> 1.1.4 custom fw.

[ Modificat: 03 Aprilie 2008 08:25 PM de llxx ]

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

de unde ai downloadat ispw ???
eu nu l-am găsit, sincer să fiu nu prea am căutat!

eu sunt de părere că ar trebui să aşteptăm versiunea finală ! ne riscăm aiurea cu beta version astea !

baftă!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

si la mine se misca f greu. in schimb sync-ul cu ms exchange este misto.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

Teoretic e piraterie. Dar este voie sa cauti pe google dupa “iPhone1,1_2.0_5A225c_Restore.ipsw”.
Eu l-am luat de pe thepiratebay si am avut ratio 7 la finalul downloadului smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

iPwange modifica update-urile de soft(ipsw) in asa fel incat nu mai trebuie sa faci nimic decat sa ii dai din itunes update/restore.
Acum tu vrei sa dai restore la telefon…iti faci un custom ipsw, si il folosesti pe ala sa faci restore, in felul asta, cand termina de facut restore-ul, e deja activat & deblocat
Si asta foloseste tot bootloader fakeblank, atat 3.9 si 4.6 (se numeste bootneuter optiunea) iti mai trebuie doar 2 fisiere pt. el(se gasesc pe iclarified)

Nu aveti ce sa faceti cu 2.0 beta ca e foarte instabil, crapa uneori si cand primesti sms.
Se gasesti acum si pe torrente daca il cauti.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da mi-am luat inima in dinti si am inceput munca smile e prima data cand fac faze de genul asta ... exceptanad ca am decodat singur cu iPlus

Am incercat iLiberty + ... nu ma ajuta cu nimic chiar daca ma pot intoarce la original adica de la 3.9 Fake BL la 4.6 BL ... am facut asta eram fericit cu 4.6 BL pana la semnal unde nimic smile ... daca nu are International Payload ... nu merge Vodafone ... deci inutil ... si nici dupa ce am adaugat dupa cum zice lumea ... AppSupport Patch (1.1.4) Old & New testat ... tot nimic nu vrea sa mearga fara semnal in continuare ... deci pe degeaba am 4.6 daca nu am semnal

An incercat PwnageTool ... aici aveam semnal dar mi-a pus tot 3.9 dar puteam din iphone sa selectez BootNeuter si sa fac flash la BL ... aici chiar nu m-am incumetat smile e prea la inceputuri ca sa ma apuc sa fac flashuri la BL de pe iphone

Asa ca am abandonat totul si m-am intors la stabilul si frumosul iPlus smile cu 3.9 Fake BL

Voi ati reusit careva sa faceti sa merga totul cu 4.6 BL ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

revenit la 1.1.4.
2.0 se misca infect!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

LST… pe mine unu m-ai pierdut… ce problema ai tu de fapt? ce incerci sa faci?
pwnage foloseste tot fakeblank…si are si 4.6fakeblank

@simon ti-am spus smile ... 2.0 merita sa il pui dupa ce apare si dual-boot-ul pt. iphone

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 12:02 AM de mirceahr ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

LST este rătăcit rău, nici el nu ştie ce vrea.
at LST: mai bine stai in banca pt că esti începător (no offense, dar este părerea mea), lasă-ţi 1.1.4 pentru că este perfect…. 2.0 îl pui şi tu când o să apară versiunea finală !
sincer să fiu nu cred că o să folosesc acest pwned vreodată, mi se pare suspect smile
aştept să apară 2.0 versiunea finală şi-un unlock sigur cu iPlus !

baftă !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
virus_luci - 04 Aprilie 2008 12:04 AM

at LST: mai bine stai in banca pt că esti începător (no offense, dar este părerea mea), lasă-ţi 1.1.4 pentru că este perfect…. 2.0 îl pui şi tu când o să apară versiunea finală !
sincer să fiu nu cred că o să folosesc acest pwned vreodată, mi se pare suspect smile
aştept să apară 2.0 versiunea finală şi-un unlock sigur cu iPlus !

baftă !

smile

Da sunt incepator nu am zis nu sunt un batran incepator smile

Dar am testat ce vrei sa ma omori acum?

Am vrut 4.6 BL si se pare ca nu se poate functionabil 100% adica am reusit sa fac cu vestitul iLiberty+ sa aiba 4.6 BL dar la ce folos daca nu am semnal ?

De ce zici ca nu stiu ce vreau vroiam asa sa am ceea ce am cumparat original adica :

1.1.4 si 4.6 BL nu 3.9 Fake Blank BL dar sa fie si totul functional

iar cu varianta pwned nu m-am uncumetat sa fac flash la bl asa cum am in BootNeuter pe iphone ... aici nu am avut tupeu smile

asa ca pt un incepator batran smile am avut destul de mare tupeu smile sa incerc chestii care altii se duc si dau 50 ron sa-si deblocheze iphone-ul

si se pare ca nu se poate ... tu ai reusit ?

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 12:16 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

@ virus_luci   Mie nu mi se pare că ar fi rătăcit LST. Mi se pare, dimpotrivă, că e un băiat care a citit mult despre iPhone încă dinainte să-și cumpere. Și nu vrea să se arunce cu capul înainte în folosirea oricărei aplicații care apare de după colț.
@ mirceahr   LST vrea, ca și mine și mulți alții, să aibă un iPhone “full options”, adică un 112/113/114 OTB cu bootloader 4.6 de la mama lui (fake blank sau nu) și cu baseband 04.04.05_G (adică ultimul.

Trebuie să recunoaștem că a fost o ambiguitate cînd a apărut iLiberty+, unde aveai opțiunea de a face upgrade de BL de la 3.9 FB la 4.6, dar nu zicea nimeni nicăieri că ,de fapt, funcția de telefon nu mai poate fi folosită.
A, și încă ceva, chestia asta și pe mine mă îngrijorează foarte: “Once iTunes restore is complete your iPhone will reboot and autolaunch BootNeuter. BootNeuter will then proceed to Flash Bootloader and Flash Baseband. Do not interrupt this process. Once BootNeuter is done it will reboot the iPhone on its own and your Pwnage process will be complete!” 
  DO NOT INTERRUPT THIS PROCESS.  Ce înseamnă asta? Dacă se ia curentul? Ar trebui să fie mai expliciți.

Îmi cer scuze, se pare că am scris în același timp cu LST.

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 12:28 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
virus_luci - 04 Aprilie 2008 12:04 AM

Asta e o remarca rautacioasa si fara rost.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Singura chestie care mi-a placut la 2.0 e suportul de exchange. Mi-a facut sync pana si la folderele din inbox. Lucru pe care nu l-am vazut la nokia de ex. Nu stiu cum e la Windows Mobile. In rest, crash-uri la majoritatea aplicatiilor. Un reset fortat mi-a luat pana la 3-4 minute.
E laudabila ideea cu custom firmware. Am revenit astfel rapid la 1.1.4. Acum sunt curios daca ipsw-ul de 1.1.4 facut de pe iphone-ul meu merge fara probleme pe altul. A incercat cineva asta?

1 din 2
1