2 din 2
2
Pwnage Tool [Mac OS X only :)) ]
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
altero - 04 Aprilie 2008 12:46 AM
virus_luci - 04 Aprilie 2008 12:04 AM

LST este rătăcit rău, nici el nu ştie ce vrea.

Asta e o remarca rautacioasa si fara rost.

a fost o glumă nevinovată,
LST!!? dacă te-ai simţit jignit, îmi cer scuze !
btw: am reuşit să-mi decodez iPhoneul singur, nu am dat bani pentru chestia asta.
şi firmware 2.0 beta nu o să folosesc până nu o sa văd eu acolo în iTunes că-mi dă opţiunea de update smile !

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 03:09 PM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Bun, jucăria noua e pe “piață”. Întrebarea e .. are suport de internațional payload ? Î-mi vine iphone-ul în câteva ore , și mă întreb, dacă o să folosesc jucăria asta ... dacă o să pot primi și da telefoane, că de asta am vrut Iphone ? Sugestii ceva ? Dacă nu, o să folosesc iplus-ul .... da tare aș vrea să merg pe toolul ăsta nou ! Deci, dacă poate cineva să-mi răspundă în timp utl, rămân dator !

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 12:51 PM de dorin ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu zic să rămâi la iPlus momentan, ‘‘jucăria’’ a apărut ieri şi nu are rost să te rişti,
dacă tot vrei s-o foloseşti aşteaptă şi tu 1-2 săpt şi citeşte pe forumuri care e treaba, ca nu cumva să ai vreo surpriză, aşa cum s-a întâmplat şi cu ziPhone toată lumea era înnebunită în primele zile de când s-a lansat toată lumea îl folosea şi când au aflat ce ‘‘bube’’ are mulţi au regretat că l-au folosit !
eu sunt la al 2-lea iPhone pe care-l posed, am făcut o greseală cu primul (pentru că m-am grăbit fără rost să fac anumite chestii-nu conteză ce smile ) , de acum stau în banca mea, eu zic să vă calmaţi şi să aşteptaţi versiunea finală la 2.0, probabil o să avem un iPlus pentru firmware 2.0, eu pwned nu o să folosesc, poate doar dacă o să fie singura metodă de unlock de pe lumea asta !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
toma - 04 Aprilie 2008 12:24 AM

@ virus_luci   Mie nu mi se pare că ar fi rătăcit LST. Mi se pare, dimpotrivă, că e un băiat care a citit mult despre iPhone încă dinainte să-și cumpere. Și nu vrea să se arunce cu capul înainte în folosirea oricărei aplicații care apare de după colț.
@ mirceahr   LST vrea, ca și mine și mulți alții, să aibă un iPhone “full options”, adică un 112/113/114 OTB cu bootloader 4.6 de la mama lui (fake blank sau nu) și cu baseband 04.04.05_G (adică ultimul.

Trebuie să recunoaștem că a fost o ambiguitate cînd a apărut iLiberty+, unde aveai opțiunea de a face upgrade de BL de la 3.9 FB la 4.6, dar nu zicea nimeni nicăieri că ,de fapt, funcția de telefon nu mai poate fi folosită.
A, și încă ceva, chestia asta și pe mine mă îngrijorează foarte: “Once iTunes restore is complete your iPhone will reboot and autolaunch BootNeuter. BootNeuter will then proceed to Flash Bootloader and Flash Baseband. Do not interrupt this process. Once BootNeuter is done it will reboot the iPhone on its own and your Pwnage process will be complete!” 
  DO NOT INTERRUPT THIS PROCESS.  Ce înseamnă asta? Dacă se ia curentul? Ar trebui să fie mai expliciți.

Îmi cer scuze, se pare că am scris în același timp cu LST.

Pai daca ai un iphone, cu bl 4.6, poti sa ii pui acel 3.9fakeblank, nu e nici o diferenta, daca ai bl.3.9 ‘de la mama lui’ sau bl 3.9 fakeblank, iphone-ul merge la fel de bine, si cu baseband-ul 04.05.
Nu trebuie sa faci downgrade la bootloader ca poti avea fw ._G
Nu vad ce conteaza atat de mult sa scrie in bbinfo ca ai bl 4.6, cand tu nu ai nimic de castigat din asta, din moment ce apple a decis sa nu updatateze bl 3.9 inseamna ca si ala e oficial.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Indiferent care sunt lipsele acestui program la ora actuala (nici eu n-as recomanda folosirea lui pe moment, dar pana la urma cineva trebuie sa-l incerce, nu?), cred ca realizarea celor de la Dev Team este demna de toata lauda. Posibilitatea de a avea (in viitor) ipsw-uri “preparate”, cu toate patch-urile posibile si imposibile, eventual si cu aplicatiile, temele, pozele, ringtone-urile preferate gata instalate, este un mare pas inainte. Practic…vom avea un device la fel de flexibil ca orice PC, pe care putem instala orice dorim. Nu m-ar mira sa apara, in timp, portari de Linux pe iPhone sau mai stiu eu ce…
Ah, si sa nu uitam ca la aparitia urmatorului firmware de la Apple (1.2 sau 2.0) aceasta va fi, probabil, singura unealta de unlock disponibila imediat…

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Programul merge foarte bine, nu sunt probleme cu el, eu recomand oricui programul, pt. ca o data ce este ‘pwnd’ iphone-ul, si ti-ai facut un ipsw 1.1.4, poti face restore-uri in liniste la telefon (de ex.) si mai incolo cand apare 2.0 in iulie, o sa fie util si pt. deblocari.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
cridaro - 04 Aprilie 2008 07:01 PM

Ah, si sa nu uitam ca la aparitia urmatorului firmware de la Apple (1.2 sau 2.0) aceasta va fi, probabil, singura unealta de unlock disponibila imediat…

ţin să te contrazic, ziPhone este capabil să facă unlock la 2.0 beta (aşa zic băieţii),
deci o să avem 2 programe de unlock pt 2.0 firmware !

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Da, posibil. Dar Zibri si-a cam pierdut credibilitatea printre cunoscatori si apoi…chiar daca ziPhone merge acum pe 2.0 beta asta nu inseamna ca va merge si pe 2.0. Pe cand aplicatia de la Dev Team se bazeaza pe o metoda mult mai smechera si mai greu de blocat (de catre Apple). Si cum se pare ca-si vor uni fortele cu cei care au dezvoltat iPlus si iLiberty…s-ar putea sa iasa ceva foarte interesant (IPSW Tool). Oricum…pana la urma doar timpul ne va lamuri pe toti, deocamdata nu putem face mai mult decat simple speculatii….

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

2 din 2
2