Front Row
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Care mai aveti Front Row instalat pe alte mac-uri in afara de iMac G5… aveti cumva probleme cu sectiunea Movie Trailers ? Ma gandesc ca nenea Jobs a pus restrictie pentru cei ce instaleaza Front Row pe alte mac-uri.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: away..
Macuser din: 12.10.05

eu am pe un pb si am aceeasi problema..si am si super net..deci s-ar putea sa se fi suparat omuletul nostru ..am crezut ca updatul la 10.4.5 schimba ceva dar am reinstalat totul de la capat si tot nu merge,din pacate.asteptam ceva minti deschise sa ne sfatuiasca.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

mie mi-a mai mers dupa ce am facut update-ul la 10.4.5… cel putin asa imi amintesc.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

scuze…am reincercat acum sa vad de merge si mi a luat-o..merge din nou.nu mi a mers o perioada buna de timp..se pare ca era o problema de a lor,cred.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am pe PowerBook si pe Power Mac G5: pe nici unul nu merge, zice povestea cu serverul care nu raspunde. Am incercat si acum, dupa ce a zis marul4 ca-i merge.
E ceva la mijloc… :(

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

chestia e ca nu mergea deloc…si am incercat acum de curiozitate si gata..a luat-o! de este o problema generala ar trebuii sa va mearga si voua.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

intrebare cand se face “trecerea” de la desktop la front row reuseste sa faca tranzitia aia, efectul ala in care desktop-ul se duce in “spate” si in “fata” vine front row , sau se deschide ca o aplicatie normala ?

sper ca m-a inteles cineva smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

nu prea sunt sigur ca te-am inteles, dar Front Row se deschide prin efectul ala la care te referi si tu.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

cred ca m-ai inteles smile
anyway eu n-am decat 10.3 si vroiam sa stiu daca efectul ala apre si pe sistemele care nu vin cu front row built-in….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

ibook: front row neoficial, evident => functioneaza trailer-ele (zice de server la unele, dar le arata fara probleme pe toate)
macbook pro: front row oficial => functioneaza la fel (mai maraie de server, dar le arata)

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
Koniaku - 16 Aprilie 2006 08:19 PM

cred ca m-ai inteles smile
anyway eu n-am decat 10.3 si vroiam sa stiu daca efectul ala apre si pe sistemele care nu vin cu front row built-in….

ai 10.3 si iti merge front row? cum asa?

‹‹ Eroare Hdd      Intrebare despre Tiger ››