Pai nu aici sper sa nu fie atat de stupid in comportament Apple ...
Fie el iPhone sau iPhone 3G ... OS-ul va fi acelasi ... SPER SA NU FACA PROSTII APPLE ... adica na ca si la iMac-uri ... fie ele din Plastic sau Al ... pana la urma ruleaza aceleasi OS-uri ... difera putin doar partea hardware atat ... dar OS-ul e acelasi
Daca Apple va scoate un iPhone nou cu un OS diferit e o mare prostie ... din pct de vedere comercial ar produce o mare confuzie pe piata eu asa zic ... deci o mare prostie ...
NU pot sa cred ca va face un tel nou cu un OS nou ... nu au reusit sa-l faca pe asta care il au super performant ... de ar scoate unul nou nout iar sa o ia de la capat ???
Eu cred ca va fi acelasi OS fie ca ai iPhone sau iPhone 3G ... fie ca ai iMac Plastic sau Al sau fie ca e Mac Pro sau MacMini sau fie ca e NoteBook indiferent de model ... poti folosi acelasi OS fie el Tiger Leopard etc etc
Adica sa ne gandim de ce mai dezvolta partea de developement (SDK) acum pt OS-ul actual ... ca sa scoata un OS total diferit in vara ?
Daca vor scoate un OS diferit sa zicem ... mai mult ca sigur va merge instalat si pe vechiul model iPhone
Pana la urma eu cred ca diferentele vor fi pe parte de harware nu software ... neajunsurile actuale (cum ar fi necesitatea unor functii de PDA) ... se vor regasi si in noul OS sau iPhone 3G ...
iTunes - este o fabrica de bani o adevarata afacere pentru ei ... si-l vor impune in continuare ... tot nu vor fi posibile conectarile cu un calculator prin metota clasica gen PDA (USB)
BlueTooth - la fel nu va fi ca la orice Telefon / PDA ... sa poti face transfer fisiere ... de ce ? ... e vorba tot de bani ... daca cineva cumpara o melodie / ringtone / etc etc ... cu 1$ prin iTunes Store ... ce-l opreste pe respectivul sa dea in clipa urmatoare si la altii ce a cumparat ? ... deci ar incuraja cica ” pirateria ” ... care de fapt inseamna nu mai fac ei bani
... asa ca Apple va incerca pe cat posibili sa tine nefunctionabile aceste facilitati de PDA / SmartPhone
Ca o concluzie finala tot cei care sunt programatori / hackeri / etc etc ... vor face posibile aceste facilitati ... prin tot felul de app 3rdParty ... dar dupa parerea mea ... unii deja au facuta sau se lucreaza la asa ceva ... dar se asteapta sa le vanda pe bani nu pe moca ... si cred ca se asteapta deschiderea acelui magazin de pe siteul apple ... desi nu cred ca apple va permite vanzarea acestui gen de app
... cred ca le va accepta le va analiza si apoi va face tot posibilul prin updateuri la OS sa nu mai fie functiinabile 
OK sa vedem ce o sa se intample
Iar la faza cu 3G cu ce ma va incanta pe mine la vodafone romania care nici EDGE nu are ... ei tot cu GPRS merg ... si nu am chef acum sa-mi schimb numarul / abonamentul care il am de ani de zile aproape 10 ani doar pt faptul ca Orange are EDGE ... asa ca umblu dupa mine cu un sin de Orange daca vreau EDGE