1 din 2
1
new iPhone design !
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Cam aşa ar arăta iPhone 3G!
frumos sau urât ?
eu cred că e super tare, asta dacă zvonul este adevărat !

[ Modificat: 04 Aprilie 2008 03:28 AM de virus_luci ]
 Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Arata demential! smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ar fi şi mai tare dacă s-ar aprinde mărul din spate smile
oricum arată super ...

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Dar unde ai gasit poza asta?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bai, mie nu-mi place: e prea burtos si iar e lucios? Orice ar pune, tot se zgarie.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

și pe față cum arată?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

probabil arată la fel ... doar poza asta am găsit-o pe un site

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

da-mi voie sa fiu circumspect. materialul de pe spate arata cam la fel cu ipod-urile 5th gen, care se zgariau si cand te uitai la ele. Nu cred ca Apple va face o noua greseala pt care a fost injurat de milioane de oameni.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

ii injura alte milioane pt materialul de la macbook, care se murdareste

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Nici mie nu-mi place.
SHINY BLING BLING with 24 inch wheels and big spinners… PIMP ma PHONE? no way.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nevrozel - 04 Aprilie 2008 04:30 AM

Dar unde ai gasit poza asta?

ăsta-i siteul !

la iPoduri se zgâria şi ecranul smile nu numai spatele.
este doar un zvon,  şi după cum bine ştiţi Apple preferă ceva frumos care să iasă în evidenţă, ceea ce îi dă posesorului de Mac/iPod/iPhone multă bătaie de cap privind îngrijirea/păstrarea produsului respectiv!

btw: am văzut un ‘‘MacBook White’’ la un prieten la facultate frumos intr-adevăr, dar cei de la Apple au uitat să specifice că dupa 1 lună de utilizare i se va schimba numele in ‘‘MacBook Brown’’

Semnătură 

iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

arata foarte foarte urat. :(

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

veche imaginea. e de fapt un iphone ordinar vopsit smile
atata tot smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Mie mi se pare stupida in sine ideea de a scoate un nou iPhone ...

fie el si 7 G ...

nici nu te-ai raspandit bine in lume (legal vorbind smile) si deja mai scoti inca un tel si care ce o sa aiba diferit ...

chestii minore din ce am mai citit ... si chiar din ce am incercat sa-mi imaginez ... doar no sa-i puna motor de racheta sau mai stiu eu ce avatar holograma smile care sa faca totul in locul tau smile ca na nu e deajuns technologia multi touch   smile

Ok va avea 3G ... am auzit ca un nou dispaly ceva mai HiTec care va reduce consumul de energie din baterie ... ii schimba designul ...

Ca sincer nu cred ca va avea niste functii total superioare care pe noi azi ne framanta ... cum ar fi neajunsurile caracteristice unui PDA ...

Dupa parerea mea mai bine ar scoate un update bengos la partea de software ... sa faca anumite accesorii de iPod sa mearga si pe iPhone cum ar fi Radio Remote de exemplu ... si sa inventeze altele poate smile

Dupa parerea mea ... poate ma insel sunt sanse 50 / 50 ... ca va scoate un nou iPhone sau va face ceva mult mai bun pt cel care exista deja

Eu nu as da cine stie cat pe noul iphone si asta care nu are nici un an pe piata sal arunc smile doar ca are 3G asta nou ... sincer in afara de 3G ce poate avea hardware vorbind sa ma socheze asa de mult incat sa ma faca sa dau banii ?

Iar daca va forta vanzarea noului iPhone o va forta prin faptul ca nu vor ma exista pe piata (apple) vechile modele ... cum s-a intamplat cu gama iMac Plastic eu si in ziua de azi ma bat singur pe umar smile ca am luat la timp modelul de imac pe plastic si nu pe cel Al in primul rand pt Displayul mat dupa parerea mea mult mai fidel nu ma deranjeaza lumina ca bate in el si multe chichite care la cel de Al ma seaca

Sincer chiar as vrea sa fiu socat de nou iPhone 3G ... sa asteptam pana in vara si vom vedea smile

[ Modificat: 05 Aprilie 2008 04:24 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 14.06.07

Evident ca nu va avea cine stie ce in plus. Dar probabil ca se vor rezolva multe din problemele si lipsurile actuale. Iar 3G-ul va fi motorul vanzarilor de iPhone in Europa, care pana acum n-au fost prea grozave. Sincer sa fiu, nici mie nu-mi lipseste deloc 3G-ul la ora actuala, merge acceptabil si pe GPRS sau EDGE atunci cand chiar am nevoie sa intru de undeva din oras unde n-am Wi-Fi. Dar…cand noul model va fi pe piata….ma indoiesc ca Apple isi va mai bate capul cu update-uri pentru cel vechi. Si sunt sigur ca multi nu vor fi prea fericiti din cauza asta. Eu sigur nu… smile

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Pai nu aici sper sa nu fie atat de stupid in comportament Apple ...

Fie el iPhone sau iPhone 3G ... OS-ul va fi acelasi ... SPER SA NU FACA PROSTII APPLE ... adica na ca si la iMac-uri ... fie ele din Plastic sau Al ... pana la urma ruleaza aceleasi OS-uri ... difera putin doar partea hardware atat ... dar OS-ul e acelasi

Daca Apple va scoate un iPhone nou cu un OS diferit e o mare prostie ... din pct de vedere comercial ar produce o mare confuzie pe piata eu asa zic ... deci o mare prostie ...

NU pot sa cred ca va face un tel nou cu un OS nou ... nu au reusit sa-l faca pe asta care il au super performant ... de ar scoate unul nou nout iar sa o ia de la capat ???

Eu cred ca va fi acelasi OS fie ca ai iPhone sau iPhone 3G ... fie ca ai iMac Plastic sau Al sau fie ca e Mac Pro sau MacMini sau fie ca e NoteBook indiferent de model ... poti folosi acelasi OS fie el Tiger Leopard etc etc

Adica sa ne gandim de ce mai dezvolta partea de developement (SDK) acum pt OS-ul actual ... ca sa scoata un OS total diferit in vara ?

Daca vor scoate un OS diferit sa zicem ... mai mult ca sigur va merge instalat si pe vechiul model iPhone

Pana la urma eu cred ca diferentele vor fi pe parte de harware nu software ... neajunsurile actuale (cum ar fi necesitatea unor functii de PDA) ... se vor regasi si in noul OS sau iPhone 3G ...

iTunes - este o fabrica de bani o adevarata afacere pentru ei ... si-l vor impune in continuare ... tot nu vor fi posibile conectarile cu un calculator prin metota clasica gen PDA (USB)
BlueTooth - la fel nu va fi ca la orice Telefon / PDA ... sa poti face transfer fisiere ... de ce ? ... e vorba tot de bani ... daca cineva cumpara o melodie / ringtone / etc etc ... cu 1$ prin iTunes Store ... ce-l opreste pe respectivul sa dea in clipa urmatoare si la altii ce a cumparat ? ... deci ar incuraja cica ” pirateria ” ... care de fapt inseamna nu mai fac ei bani smile ... asa ca Apple va incerca pe cat posibili sa tine nefunctionabile aceste facilitati de PDA / SmartPhone

Ca o concluzie finala tot cei care sunt programatori / hackeri / etc etc ... vor face posibile aceste facilitati ... prin tot felul de app 3rdParty ... dar dupa parerea mea ... unii deja au facuta sau se lucreaza la asa ceva ... dar se asteapta sa le vanda pe bani nu pe moca ... si cred ca se asteapta deschiderea acelui magazin de pe siteul apple ... desi nu cred ca apple va permite vanzarea acestui gen de app smile ... cred ca le va accepta le va analiza si apoi va face tot posibilul prin updateuri la OS sa nu mai fie functiinabile smile

OK sa vedem ce o sa se intample

Iar la faza cu 3G cu ce ma va incanta pe mine la vodafone romania care nici EDGE nu are ... ei tot cu GPRS merg ... si nu am chef acum sa-mi schimb numarul / abonamentul care il am de ani de zile aproape 10 ani doar pt faptul ca Orange are EDGE ... asa ca umblu dupa mine cu un sin de Orange daca vreau EDGE smile

[ Modificat: 05 Aprilie 2008 06:15 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

1 din 2
1