Pe mine ma dezamageste un pic Mac mini, care este mai scump decat precedentul. Un computer Apple sub $500 era o atractie irezistibila…
Singura chestie pe care o astept este update-ul la FrontRow, ca sa pot asculta muzica de pe PowerMac, pe iMac.
Nu știu cum e la calculatoare, dar la editorii de carte, de ani buni, cărțile ieftine nu se vînd bine. De ce s-ar vinde bine calculatoarele ieftine? Ieftin = nervi, headaches etc. Linspire anunța PC-mini (100 % copiat după MacMini) la 399 USD… cu Linspire pre-instalat. ei și? Îl iei, înjuri (probabil), îi pui windows sau linux pe el… Ieftinătatea nu e filosofia Apple, mai scump, dar bun. Continuă pe această linie, care le-a dat rezultate.
Ceea ce se scrie despre 28 feb era predictibil. IBM și al său superPPC nu este comentat. Așa cum anticipam, IBM se va supăra din tranziția Apple-Intel, dar așa e viața, dură... prea dură... Ceea ce nu exclude ca IBM să revină în forță, poate.
iPod Hi-Fi: arata excelent si par foarte bine gandite si construite (ceea ce doar ne asteptam).
Dar: Frequency response: 53Hz to 16kHz ± 3 dB / Maximum peak sound pressure level: 108 dB at 1 m (AC); 102 dB at 1 m (DC). Râde audiofilul si cu curu’...
Nu am vazut ninic despre putere, cati Watt are.
Chestia e ca trebuie sa aud cum se aude, orice specificatii nu inseamna mare lucru, dar totusi, sa zici ca audiofilii o sa renunte la sculele lor pentru iPod Hi-Fi, e prea mult, chiar si pentru Steve Jobs si al sau reality distortion field…!
Pai asta ziceam, in conditiile in care pe iPod tii MP3-uri la 128 kbps, degeaba bagi muzica printr-un ultra sistem performant. Iar AAC-urile de pe iTunes Music Store sunt tot la 128 kbps, ce-i drept se aud mai bine decat MP3-urile, dar totusi… nu-s pt. audiofili.
sunt cam dezamagit…
prea scump acel mini duo
si daca ne gandim bine mini-ul se vroia a fi entry level pt sistemele apple
wtf ? 800 $ nu e chiar pentru entry level..
Ei, acum poti sa-ti ti si la rate mai mari, si chiar la Looseless (chiar, se poate?).
Doar ca iPodul nu e facut pentru urechi fine. Aia tot cu “vechituri” umbla: amplificatoare pe lampi, discuri de vinil etc.
Si daca vrei, poti baga foarte simplu iPodul in audio-in din statie si auzi la maxim de calitate.
Cred ca s-au cam saturat de entry level-uri! Acum la moda e 4X sau 5.5X fata de nustiu ce baseline. Design cool, procesor intel, viteza - screaming fast. Ieftin nu au vandut, acum pun banu pariu pe viteza si marketing. Astept ad-ul specific mini.
Parca toate imi miros a target windozari speed freak! Pacat ca au dat-o in bara cu GPU-ul onboard, un no go pentru orice CounterStrike-ist respectabil.
Sa dai 800 de USD pentru o cutie sub televizor??? Pai n-au auzit ca TiVo-l e gratis? Si un DVDplayer e 30USD? Nu pare o idee sanatoasa la cap pentru o campanie de marketing…
Si eu care ziceam ca azi e craciunul pe “planeta .Mac” unde a mea iubita zice ca mi-am luat pamant…