5 din 8
5
>> Surprizele Apple din 28 februarie
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 01 Martie 2006 02:50 AM

Pe mine ma dezamageste un pic Mac mini, care este mai scump decat precedentul. Un computer Apple sub $500 era o atractie irezistibila…
Singura chestie pe care o astept este update-ul la FrontRow, ca sa pot asculta muzica de pe PowerMac, pe iMac.

Nu știu cum e la calculatoare, dar la editorii de carte, de ani buni, cărțile ieftine nu se vînd bine. De ce s-ar vinde bine calculatoarele ieftine? Ieftin = nervi, headaches etc. Linspire anunța PC-mini (100 % copiat după MacMini) la 399 USD… cu Linspire pre-instalat. ei și? Îl iei, înjuri (probabil), îi pui windows sau linux pe el… Ieftinătatea nu e filosofia Apple, mai scump, dar bun. Continuă pe această linie, care le-a dat rezultate.

Ceea ce se scrie despre 28 feb era predictibil. IBM și al său superPPC nu este comentat. Așa cum anticipam, IBM se va supăra din tranziția Apple-Intel, dar așa e viața, dură... prea dură... Ceea ce nu exclude ca IBM să revină în forță, poate.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
altero - 01 Martie 2006 02:58 AM

Ce e Intel GMA950 graphics processor? Grafica integrata, dar cat e de buna? edit: 64 MB: slabut…

Cine afla daca/unde e filmul cu prezentarea lui steve, ne spune si noua, OK?

pardon, am gresit butoanele smile, vroiam sa zic ca am vazut ca are 64 mega pt video

re-edit: si astia 64 sunt shared: SUX!!!

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

O faza FOARTE “interesanta”. S-a scumpit iMac-ul Intel!!! smile
Cel de 20 PPC e cat cel de 17 intel. Ce ziceti?

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

He he… si ne gandeam ca dupa trecerea la Intel, computerele Apple vor deveni mai ieftine… nici o sansa…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 01 Martie 2006 02:59 AM

Ieftinătatea nu e filosofia Apple, mai scump, dar bun. Continuă pe această linie, care le-a dat rezultate.

Da… 3-4% cota de piata…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E bine totusi ca ai pus in cele din urma 64 VRAM la MIni. NU stiu totusi cat de bun este in comparatie cu celelalte placi cu 64 de la Apple.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

E naspa ca memoria video este shared cu memoria principala.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Administrator

iPod Hi-Fi: arata excelent si par foarte bine gandite si construite (ceea ce doar ne asteptam).
Dar: Frequency response: 53Hz to 16kHz ± 3 dB / Maximum peak sound pressure level: 108 dB at 1 m (AC); 102 dB at 1 m (DC). Râde audiofilul si cu curu’...
Nu am vazut ninic despre putere, cati Watt are.

Chestia e ca trebuie sa aud cum se aude, orice specificatii nu inseamna mare lucru, dar totusi, sa zici ca audiofilii o sa renunte la sculele lor pentru iPod Hi-Fi, e prea mult, chiar si pentru Steve Jobs si al sau reality distortion field…!

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Tudor - 01 Martie 2006 03:18 AM

E naspa ca memoria video este shared cu memoria principala.

Ma gandeam ca nu e atat de tare…

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai asta ziceam, in conditiile in care pe iPod tii MP3-uri la 128 kbps, degeaba bagi muzica printr-un ultra sistem performant. Iar AAC-urile de pe iTunes Music Store sunt tot la 128 kbps, ce-i drept se aud mai bine decat MP3-urile, dar totusi… nu-s pt. audiofili.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

sunt cam dezamagit…
prea scump acel mini duo
si daca ne gandim bine mini-ul se vroia a fi entry level pt sistemele apple
wtf ? 800 $ nu e chiar pentru entry level..

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu te pune nimeni sa iei pe cel de 800. Core Duo nu e oricum pentru entry level.

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ei, acum poti sa-ti ti si la rate mai mari, si chiar la Looseless (chiar, se poate?).
Doar ca iPodul nu e facut pentru urechi fine. Aia tot cu “vechituri” umbla: amplificatoare pe lampi, discuri de vinil etc.
Si daca vrei, poti baga foarte simplu iPodul in audio-in din statie si auzi la maxim de calitate.

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Cred ca s-au cam saturat de entry level-uri! Acum la moda e 4X sau 5.5X fata de nustiu ce baseline. Design cool, procesor intel, viteza - screaming fast. Ieftin nu au vandut, acum pun banu pariu pe viteza si marketing. Astept ad-ul specific mini.

Parca toate imi miros a target windozari speed freak! Pacat ca au dat-o in bara cu GPU-ul onboard, un no go pentru orice CounterStrike-ist respectabil.

Sa dai 800 de USD pentru o cutie sub televizor??? Pai n-au auzit ca TiVo-l e gratis? Si un DVDplayer e 30USD? Nu pare o idee sanatoasa la cap pentru o campanie de marketing…

Si eu care ziceam ca azi e craciunul pe “planeta .Mac” unde a mea iubita zice ca mi-am luat pamant…  blank stare

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cu specificatiile astea, Mini-ul e departe de a fi un target pt. “speed freaks”...

Semnătură 

⌘-N

5 din 8
5