6 din 8
6
>> Surprizele Apple din 28 februarie
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 01 Martie 2006 03:11 AM
Cattus Thraex - 01 Martie 2006 02:59 AM

Ieftinătatea nu e filosofia Apple, mai scump, dar bun. Continuă pe această linie, care le-a dat rezultate.

Da… 3-4% cota de piata…

Combinatul Siderurgic Galati are 2 % din piata otelului si decide pretul mondial. 3-4 % din ce? din hard? cat are urmatorul, de ex. Dell? Sau HP? Sau Sony? Sau IBM?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara

600 - 800 de euro mi se pare FOARTE mult pentru un desktop mic. La banii astia iti iei un desktop super decent sau chiar un laptop second. come on !

Chiar asteptam cu nerabdare mini-ul pe intel ca sa-mi iau unu insa astia de la Apple exagereaza. Astep sa vad cat costa o clona mini (eventual un shuttle X cu core duo).

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ei, nu Galatiul decide, ci indianul, cu biliardele lui smile
Iar IBM s-au dat la fund de tot: nici nu mai fac computere. Auzi, Lenovo… mare firma!

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

E foarte mișto drăcia aia pentru iPod, o să spargă piața. Până acum, se practica sistemul calculator + amplificator cu boxe / “combină audio”, care însemna 3 prize, un monitor, multe-multe cabluri. Drăcia e destul de puternică dacă scoate 102 dBm la 1 metru, merge lejer pentru o cameră mare, și la 350$ nu e exagerat de scumpă.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 01 Martie 2006 04:45 AM

Ei, nu Galatiul decide, ci indianul, cu biliardele lui smile
Iar IBM s-au dat la fund de tot: nici nu mai fac computere. Auzi, Lenovo… mare firma!

of course, it was just an example referring to market percentage

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
VAXXi - 01 Martie 2006 04:55 AM

E foarte mișto drăcia aia pentru iPod, o să spargă piața. Până acum, se practica sistemul calculator + amplificator cu boxe / “combină audio”, care însemna 3 prize, un monitor, multe-multe cabluri. Drăcia e destul de puternică dacă scoate 102 dBm la 1 metru, merge lejer pentru o cameră mare, și la 350$ nu e exagerat de scumpă.

399.9 USD ar fi fost pretul corect
acoperea mai bine sumele frumusele investite in cercetare, de care multi uita

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Sunteti rai acum. Nu va place Mini-ul… smile

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Acest “boombox” de la Apple nu e primul accesoriu de acest gen. Bose, Klipsch si altii fac mai de demult asemenea chestii. Exemplu:
http://www.klipsch.com/newscenter/feature.aspx?cid=1048
http://www.klipsch.com/product/product.aspx?cid=907

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pe pagina Mac mini:
“Memory available to Mac OS X may vary depending on graphics needs. Minimum graphics memory usage is 80MB, resulting in 432MB of system memory available”

Asa ca e nevoie de cel putin 1 GB RAM ca sa simti ca functioneaza.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

wtf leather case for ipod 99$ !!!

si nici nu poti vedea display-ul…
nu mai pot eu ca e din piele italieneasca…

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Asa e, prea scump pentru o husa.

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mini-ul ala de 800 USD este pozitionat ca pret prea aproape de iMac-ul de 17”, care costa cu $500 mai mult si are in plus: monitor, procesor mai bun, placa video care nici nu se compara cu “integrata” mini-ului, hard disc dublu si mai rapid, tastatura, mighty mouse… WTF? De aia au scumpit iMac-urile?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

tot din piele italieneasca
mult mai smechera
si vezi si display-ul si click wheel-ul

pretul?
65 $

http://www.orbino.com/store/product_info.php?cPath=77_87&products_id=107

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Da trebuie sa spun ca sunt deacord cu faptul ca se cam aproprie de imac la pret, si intr-un fel parca mini-ul e un computer caruia nu i s-a dat voie sa fie atat de performant pe cat ar putea, cu video shared memory, insa mini-ul este o varianta pt noi utilizatori mac care tot timpul au crezut ca un mac costa 2000$ si cred ca totusi o sa se vanda

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Testele Anandtech arata faptul ca chipsetul integrat din noul Mini (Intel GMA 950) este slab in ceea ce priveste grafica 3D (jocurile).
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2427&p=1

Poate ca Mini-ul nu e pt. jocuri, dar mi-e greu sa cred ca multi utilizatori de PC vor da 600 sau 800 de euro pe un computer care nu-i in stare sa ruleze un Wolfenstein. Numai auzul cuvintelor “chipset video integrat” ma duce cu gandul la PC-urile de 200-300 de euro care se mai vand prin magazinele noastre.

Semnătură 

⌘-N

6 din 8
6