7 din 8
7
>> Surprizele Apple din 28 februarie
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

In privinta sta ai dreptate, doar ca nu putem spune ca toti utilizatorii pc sunt gameri. Dar in ceea ce priveste chipsetul video e clar o slabiciune mare

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 01 Martie 2006 04:00 PM

Testele Anandtech arata faptul ca chipsetul integrat din noul Mini (Intel GMA 950) este slab in ceea ce priveste grafica 3D (jocurile).

nu cred ca asta ar fi motivul pentru care cineva si-ar lua mini, sa se joace. pentru asta sunt PS2,XBOX, pc-ul..

by d way, ca tot ziceai de wolfenstein, mie imi mergea pe mac miniul care il aveam…

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
szhoul - 01 Martie 2006 04:24 PM

nu cred ca asta ar fi motivul pentru care cineva si-ar lua mini, sa se joace. pentru asta sunt PS2,XBOX, pc-ul..

Eu unul nu prea vad logica asta de a cumpara n-spe device-uri dedicate. Mi se pare risipa de bani.

Asteptam nerabdator mini-ul ca sa imi _inlocuiesc_ PC-ul. Cred ca nu sunt singurul. PS? sau XBOX nu am de gand sa-mi cumpar pentru ca nu ma joc chiar atat insa mi-ar place sa stiu ca PC-ul meu (ma rog, PC-ul produs de Apple) poate duce un joc la cati bani costa.

Pentru ca, la un mini de 800 de euro mai ma costa vre-o 300 un LCD si inca vre-o ~50 pentru mouse, tastatura. Deci 1150 euro pentru un sistem construit din fabrica sa fie slabut.

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Da, asta e logica cumparatorului de computere care nu vrea sa cheltuiasca o avere. Cred ca cei mai multi cumparatori se asteapta ca un computer sa fie bun la toate, mai ales daca mai si costa mult. Eu as fi preferat un Mac mini cu 2 cm mai inalt, in care sa fi incaput o placa video tare de tot.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

bai.. .singura chestie misto pe care o vad la mini-ul ala.. e intrarea Line In. In rest.. marketing bullshit. Nu cred nici o iota. 4 ori mai rapid.. BULLSHIT !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ufff… si uite asa, Apple iar vrea sa stearga cu buretele niste afirmatii facute acum un an… a se vedea in poza atasata, pasajul pe care l-am incercuit cu rosu. E de pe vechea pagina Mac mini, care fireste ca a disparut de pe Apple.com, dar poate fi inca vazuta la adresa asta:
http://www.apple.ro/ro_/apple/hardware/macmini/graphics.html

Atunci, un chipset Intel integrat era nasol. Azi e bun. Marketing bullshit.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti

ei au zis…ei le-au inghitit.

Semnătură 

Mac Pro - Dual Quad-Core 2.26Mhz / 18GB Ram / GTX 480

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Oameni buni, și eu împărtășeam aceeași părere despre chipurile grafice integrate pe placa de bază, părere formată acum mulți ani, pe vremea când chipset integrat însemna o dubioșenie de SiS sau S3 sau mai știu eu ce chinezărie, cu drivere proaste și funcționalitate nulă.

S-a schimbat treaba de ceva vreme; am avut ocazia să butonez o placă recentă (Intel de la mama ei, nu chinezărie) cu chipset integrat, și în afară de chestia cu memoria shared (care ... nu știu în ce măsură mai contează, ținând cont că 1 GB RAM costă puțin), am fost extrem de surprins să văd că se mișcă mai mult decât decent. Chipsetul era ceva ATI, driverele s-au instalat la pachet cu cele pentru placa de bază, fără probleme, și rezistă și la jocuri destul de bine (evident că nu se ridică la performanțe prea deosebite, dar se poate). Presupun că pe o placă de clasă superioară (asta era un entry-level) e chiar mai bine.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member

Și apropo de chipsetul ăsta, uite ce-am găsit:

In case anybody cares…the video chipset on this thing was MADE for home theater! It has hardware motion compensation, MPEG-2 hardware decoding, support for native HDTV resolutions and 16x9 aspect displays..among other nice stuff. It’s NOT a big 3d gaming platform but definitely has the stuff for decoding video.

http://www.intel.com/products/chipsets/gma950/

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Tudor - 01 Martie 2006 06:42 PM

Ufff… si uite asa, Apple iar vrea sa stearga cu buretele niste afirmatii facute acum un an… a se vedea in poza atasata, pasajul pe care l-am incercuit cu rosu. E de pe vechea pagina Mac mini, care fireste ca a disparut de pe Apple.com, dar poate fi inca vazuta la adresa asta:
http://www.apple.ro/ro_/apple/hardware/macmini/graphics.html

Atunci, un chipset Intel integrat era nasol. Azi e bun. Marketing bullshit.

Excelent :D

Semnătură 

This signature is intentionally left blank.

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

un fragment din “cuvantarea” lui Jobs
aici. 6:46 minute

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member

Review la HiFi: http://www.ilounge.com/index.php/firstlooks/comments/ipod-hi-fi-high-fidelity-speaker-system-for-ipod/

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

+ comentariile la review. oamenii aia cam au dreptate. se astepta mult mai mult de la Apple.

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Sunt convins ca iPod Hi-Fi e o scula buna. Singura chestie care m-a enervat e ca a zis Jobs ca poate inlocui sculele audiofilior! Si asta vine de la el, care cica are boxe d-alea de 2 metri, facute la comanda, care costa ‘jdemii de para…

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Filme mai sunt aici si aici. CNet mai are si el si altele decat cel mentionat de huk.

edit: vad ca acum primele doua, cele care folosesc iTunes, dau erori. Prima sigur a mers, ca am luat-o eu…

re-edit: e OK acum

7 din 8
7