iDVD mpeg 2 14 ore randare?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Romania, Bucharest 4
Macuser din: 10.10.07

Are cineva idee ce timp de randare ar trebui sa aibe un iMac G5, 1,6GHz/1GB (2x512) DDR Hdd sata 250GB pl video GeForce FX 5200 Ultra 64Ram cand proiectul e facut cu mpeg 2 bitrate de 7000 constant ?
Pe PC imi ia cam 2 ore….  (intel core duo 1,6 2GB DDR2)...
Trebuie sa folosesc format mov ca movie in loc de mpeg2? alt format de mpeg2?
Imi puteti spune unde ar fi problema?

Deci am facut meniul, am importat cele 6 fisiere mpeg 2, am dat save to folder video_ts si la timp imi spunea ca dureaza 14 ore (din ce vedeam eu, reranda mpegul (sau il coda, ideea este ca intr-o casuta derula filmul)...
Nu ma pricep foarte bine, dar fac pt cineva un slideshow cu fotografii pe pc pe care as vrea sa-l pun apoi pe dvd-video, dar cum cu iPhoto nu am reusit sa ma inteleg (nu gasesc cum se pun tranziiile si muzica…), le fac mpeg 2 si le import pe iMac.

Semnătură 

Winblows Mac’s me crazy si iMac-tually going OS X !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

converteste fisierele MPEG2 in MPV + AC3 (adica video demultiplexat si sunet) ... ar trebui sa dureze mai putin; cel putin in DVD Studio PRO iti va lua 30 min sa faci un DVD (daca ai fisierele demultiplexate) ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

pai si cu ce?
nu stiu ce se face pe PC d-apoi pe Mac unde am doar 8 luni experienta (si asta de OS X nu programe…) smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

am incarcat mpeg in FCut 5, randat ca QT Movie, importat in iDVD / high quality = 8 ore…  (durata totala a fimului este de 01:51:00)
Nu stiu in ce format sa export din FC ca sa nu mai fie nevoie de conversie in iDVD la transformarea in vob.

Semnătură