problema webcam logitech
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: craiova
Macuser din: 13.10.05

exista vreo metoda de a face un webcam logitech quickcam messenger sa functioneze pe 10.4.5 ?

am incercat deja macam si celalalt cu osx in denumire (lapsus momentan) si ce-am mai gasit pe versiontracker de la logitech si no go. o vede in sys profiler, dar yahoo/ichat n-o gasesc.
masina e un pb g4 aluminium, portul usb sunt pozitiv ca merge, vede zilnic stickuri si camera mea foto fara probleme.

de mentionat ca pe cdul camerei vine cu drivere pt 10.1 si 10.2. ce-i fac?

multumiri anticipate tuturor

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05

reactivez topicul. cu search am gasit macam, dar….
si eu am logitech quickcam chat…probat macam, vede camera, dar ichatul n-o detecteaza. pe yahoo cred ca ar merge (dar numai de pe mac pe mac), am incercat cu cineva, dar avea windows, deci si alta versiune de yahoo msg si probabil d-aia nu ma putea vedea.
acum alta intrebare, de fapt cred ca asta e mai problematic, ce program de chat si video pe pc ar merge sa vada imagini webcam de pe mac? ca yahoo nu cred. e pentru o cauza nobila…:-) bunica vrea sa-si vada puii oracaind

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

alina, o camera pe pc o poti vedea cu yahoo pe mac, nu adium de mac ci yahoo messenger 2.5.3 parca
invers, de pe mac, cineva care are camera sa spuna…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05
szhoul - 28 Mai 2006 02:54 AM

alina, o camera pe pc o poti vedea cu yahoo pe mac, nu adium de mac ci yahoo messenger 2.5.3 parca
invers, de pe mac, cineva care are camera sa spuna…

merci de raspuns, cel mai mult ma intereseaza cineva de pe PC sa vada camera mea.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://www.ecamm.com/mac/ichatusbcam/

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP