diferenta de preturi
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

de ce e mai scump macbook pro-ul pe macgallery care vorba aia e dealer-ul apple pe romania decat la emag spre exemplu. si diferenta nu e de cateva sute de mii, e de 6 milioane

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 18.10.05

greseala mea trebuia sa pun topicul la notebook-uri, dar si in cazul desktop-urilor diferenta e asemanatoare

Semnătură 

Have an apple.
-It’s good for you!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Welcome to Romania. EU mi-am luat Mac Mini de pe eMag. Si sunt foarte multumit de cum te trateaza.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
AlexBuga - 27 Februarie 2006 10:33 PM

Welcome to Romania. EU mi-am luat Mac Mini de pe eMag. Si sunt foarte multumit de cum te trateaza.

Am o intrebare: ai primit, cumva, si tastatura si mouse?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu era oferta aia atunci. so… mi-am luat separat Mighty Mouse si Apple Kb. Dar cateva zile am stat fara probleme cu un Logitech si o tastatura NoName.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu mi-am luat de la macgallery in schimb. nu pot sa zic daca m-a tratat mai bine decat pe alex, mi-a aratat ca merge si gata. da in schimb n-au avut sa-mi dea nici macar sacosa ca sa bag mouseu si tastatura. dac le considerau cadou trebuiau sa fie macar puse in cutie de cadouri de craciun smile

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hehe… eu de Craciun, am primit un colet de la eMag, cu o sticla de vin si o felicitare, impachetate frumos, in care imi multumeau ca sunt clientul lor. Asta dupa ce cumparasem o pereche de casti iPod si Apple Remote.

Deci… avand in v edere ca si eu am plecat si cu tastatura, si cu mouse-ul si cu iPod lanyard.. in mana de la MG… cred ca eMag kind of rules.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
AlexBuga - 27 Februarie 2006 10:33 PM

problema nu romania este, ci oamenii care traiesc aici.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

He he.. stiti bancul ?

Dumnezeu s-a hotarat sa mai faca o tara. S-a gandit sa ii spuna Romania. I-a pus paduri frumoase, munti inalti, mare, campii verzi. Apoi dupa vreo doua zile a stat Dumnezeu si s-a gandit ca e o tara mult prea frumoasa in comparatie cu celelalte. Si a decis sa faca ceva.. si i-a ia facut pe romani.

SO… cam asta e morala cu Romania.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

eu sunt de parere ca si in alte tari exista “uscaturi”. ca noi suntem mai “asa”. apoi asta este :D

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

‹‹ problema webcam logitech      iMac Core Duo ››