1 din 2
1
entourage nu trimite mail
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.12.07

salut, dupa cum spuneam mi-am configurat ok entourage-ul 2008, toate bune si frumoase, primesc mailuri, dau sa trimit, zice ca le-a trimis, dar destinatarul nu primeste de fapt nici dupa o ora…stiti ceva, sa fie de undeva de la setari…am urmat pasii clasici…multsam.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
calinescu26 - 05 Aprilie 2008 03:11 PM

salut, dupa cum spuneam mi-am configurat ok entourage-ul 2008, toate bune si frumoase, primesc mailuri, dau sa trimit, zice ca le-a trimis, dar destinatarul nu primeste de fapt nici dupa o ora…stiti ceva, sa fie de undeva de la setari…am urmat pasii clasici…multsam.

Păi fă test paralel cu numita + Mail și vezi dacă e din serverul tău sau din al lor. Poate nu are legătură cu Entourage, e doar o coincidență, hiba e altundeva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ai versiunea “Student”? Atunci nu merge sa trimiti! Cel putin asa stiam eu!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07
iaru - 05 Aprilie 2008 07:11 PM

cum să nu meargă să trimiți mailuri din versiunea pt. studenți? nu are suport pt. serverele exchange, dar în rest nu se deosebește cu nimic de entourage-ul din versiunea standard.
eu zic să verifici dacă poți trimite mesaje cu Mail.app și apoi compară eventual setările pt. portul smtp. ar fi de ajutor dacă ai preciza pece server ai contul de email și cine e furnizorul de servicii internet pe care-l folosești ( unii ISP-i nu permit trimiterea de mesaje cu alt smtp decît al lor).

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Scuze pentru greseala. Nefolosind, le-am incurcat… smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ovis - 05 Aprilie 2008 08:09 PM
iaru - 05 Aprilie 2008 07:11 PM

cum să nu meargă să trimiți mailuri din versiunea pt. studenți? nu are suport pt. serverele exchange, dar în rest nu se deosebește cu nimic de entourage-ul din versiunea standard.
eu zic să verifici dacă poți trimite mesaje cu Mail.app și apoi compară eventual setările pt. portul smtp. ar fi de ajutor dacă ai preciza pece server ai contul de email și cine e furnizorul de servicii internet pe care-l folosești ( unii ISP-i nu permit trimiterea de mesaje cu alt smtp decît al lor).

nu este versiunea student, dar chestia e ca nu puteam trimite nici cu app din OSX, cred ca e de la ISP, ca am avut multe belele cu ei (ce e drept nici eu nu stiu exact ce inseamna toate cele : smtp etc, eu doar am bifat default-urile din wizard, mi-a zis ca e ok, si pe urma a inceput sa incarce mail-urile din contul de yahoo, pe yahoo am adresa de mail, dar cand dau send message pe orice adresa zice ca le trimite dar de fapt nu ajung). oricum nu imi trebuie neaparat Entourage, cum nu imi terebuia pe Win Outlook-ul, dar am incercat si io asa, pare mai usor de gestionat mail-urile, iar cum eu am 1-2 pe zi, pot sa stau si fara Entourage. Mersi mult pt ajutor.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

stati sa vedeti…mi-am primit mail-urile trimise de pe contul de mail de pe Yahoo prin Entourage pe contul de pe K.ro, dar cu intarziere de vreo 2 zile. nu mai inteleg nimic.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

ai pachetul yahoo mail plus sau cum îi zice? sau adresa ta de yahoo e pe yahoo.co.uk, yahoo.co.in (parcă și singapore)? că restul nu oferă suport POP/SMTP fără să plătești.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ovis - 07 Aprilie 2008 01:53 PM

ai pachetul yahoo mail plus sau cum îi zice? sau adresa ta de yahoo e pe yahoo.co.uk, yahoo.co.in (parcă și singapore)? că restul nu oferă suport POP/SMTP fără să plătești.

inseamna ca de aici este. eu am cont pe yahoo.com
la astia tre sa platesti, nu ?
il dau dreaq de Entourage, decat sa dau bani pe mail smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

se poate, dar eu credeam că dacă nu plătești nu poți nici măcar să-ți descarci mailurile cu un program ca Entourage, dar dacă merge cel puțin POP, tot e ceva… ăsta e și motivul pentru care mi-am șters contul de pe yahoo.com, vreau să-l mut pe yahoo.co.uk pt. POP/SMTP gratis.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci dupa ce am setat Entourage a inceput sa descarce mail-urile de pe contul de yahoo.com, numai ca le-a luat de tot de acolo si le-a bagat in Entourage, adica nu le mai am deloc in yahoo. Trimite si mailuri de pe Entourage dar f greu, cu intarzieri mari, de ore-zile. Nu il voi mai folosi si nici nu cred ca o sa trec pe yahoo.co.uk, chiar daca au optiunile alea gratis. Oricum, multumesc pt reply-uri.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

personal, nu-mi place să folosesc webmail. dacă vrei ca mesajele să rămînă pe server trebuie sa bifezi căsuța coresunpzătoare în “options”.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

bine ca mi-ai spus, fiindca sincer ma cam speriasem ca dispareau toate mailurile si se duceau in Entourage…am bifat chestia cu “save mail on server” si acum merg pe clasic yahoo mail, vorba aia : nu te doare capul, nu te legi…
multumesc pt sfaturi.
o zi buna.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Slobozia, Ialomita
Macuser din: 10.09.06

As avea si eu o intrebare legata de Entourage. Mi-am luat Yahoo Pro dar nu am bifat optiunea de a pastra mesajele pe server asa ca acum le am doar in Entourage. In plus, mi-am vandut calculatorul si trebuie sa-mi fac back-up pe HD extern. Incerc sa ma documentez pe net dar incerc si aici. Cum as putea sa fiu sigur ca am tot salvat pe HD extern inainte sa rad tot de pe MacBook? Noul MacBook va veni peste o luna-doua asa ca trebuie sa le pastrez cumva.
Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

fa un backup cu ibackup, si bifeaza tot ce vrei sa pastrezi…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Slobozia, Ialomita
Macuser din: 10.09.06

Multumesc mult. Am downloadat, instalat, bifat. Imi arata un total de 90 giga iar eu am un MacBook cu 80 giga hard. Cred ca imi face back-up de doua ori la anumite chestii (muzica de exemplu unde pot bifa si Music si iTunes). Plus ca nu am reusit sa-mi dau seama unde ar fi salvate mesajele mele din Entourage. Asta pt. ca sunt putin paranoic si nu as vrea sa-mi pierd toate mesajele.

1 din 2
1

‹‹ Adobe Reader merge greu      word? ››