Toata lumea zice de fel de fel de imbunatatiri ale acestui iPhone 3G ... sincer mie treaba mi se pare facuta cam in graba ... parerea mea ... si nu stiu de ce noul iPhone 3G va fi la fel ca si actualul iPhone numai ca are 3 G si poate / poate o asa zisa a 2-a camera pt iChat / etc etc ... atat
... pentru ca vad ca sunt disperati sa-l vanda cat mai rapid in Asia in primul rand (unde o conditie eliminatorie este functia de 3G) si apoi in Europa ... poate sa aiba succes mai mare decat a avut pana acum (legal vorbind)
Tot tind sa cred ca adevaratele imbunatatiri daca vor veni vor fi pe plan Firmware ... iar imbunatatiri de genul Business Phone nu vor veni asa de usor ... nu va avea GPS integrat mai mult ca sigur ... functii de copy/paste poate ... chestia cu transfer fisiere prin BlueTooth sau conectivitate Plug&Play;independenta de iTunes nu va exista niciodata oficial de la apple
In mare va ramane acelasi iPod cu functie GSM (oficial de la apple) ... cu un OS frumos si deschis developerilor prin SDK
Nu stiu parerea mea