iPhone 3G în 60 zile
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

Într-o conferinţă de presă, Walter Mossberg a anunţat că iPhone 3G va apărea în 60 de zile.
iPhone 8Gb 3G va costa 499$ , iar versiunile EDGE de 16 gb si 32 gb, vor avea preţuri mai mici cu 100 respectiv 200 $

foarte multe detalii aici

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06

e un “greu”! nu cred ca se joaca cu reputatia lui… il cred! era de asteptat sa iasa un iPhone cu 3G la WWDC ‘08 in iunie odata cu SDK si 2.0… eu cred ca va fi un iPhone cu 3G, GPS, camera photo mai buna plus o camera pentru iChat, 16GB si autonomie imbunatatita… my two cents! nu mai e mult, trebuie sa asteptam.

video

[ Modificat: 07 Aprilie 2008 05:27 AM de Go2Mars ]
 Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

3G da, GPS nu .... de ce? mai ales ca se pregateste iGo MyWay 8, conectabil pe portul de date ce include receiver GPS, si “forteaza” transmisia prin wifi pe dongle-ul inclus! Camera mai buna? poate, desi ma “foarte” indoiesc (poate 3.2 MP). camera pentru iChat….hmmm posibil…. desi cel mai probabil va fi una ce se va putea roti. 16 GB? deja exista… poate 32, ca la noile iTouch-uri.
Dar, cum nimeni nu a putut sa prezica ce va scoate Jobs…...we could all be wrong!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Toata lumea zice de fel de fel de imbunatatiri ale acestui iPhone 3G ... sincer mie treaba mi se pare facuta cam in graba ... parerea mea ... si nu stiu de ce noul iPhone 3G va fi la fel ca si actualul iPhone numai ca are 3 G si poate / poate o asa zisa a 2-a camera pt iChat / etc etc ... atat smile ... pentru ca vad ca sunt disperati sa-l vanda cat mai rapid in Asia in primul rand (unde o conditie eliminatorie este functia de 3G) si apoi in Europa ... poate sa aiba succes mai mare decat a avut pana acum (legal vorbind)

Tot tind sa cred ca adevaratele imbunatatiri daca vor veni vor fi pe plan Firmware ... iar imbunatatiri de genul Business Phone nu vor veni asa de usor ... nu va avea GPS integrat mai mult ca sigur ... functii de copy/paste poate ... chestia cu transfer fisiere prin BlueTooth sau conectivitate Plug&Play;independenta de iTunes nu va exista niciodata oficial de la apple

In mare va ramane acelasi iPod cu functie GSM (oficial de la apple) ... cu un OS frumos si deschis developerilor prin SDK

Nu stiu parerea mea smile

[ Modificat: 07 Aprilie 2008 02:57 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

‹‹ new iPhone design !      Ipod Touch installer ››