Pentru ca nu se mai fac de mult inscrieri la Mac TKA si pentru ca pot sa postez torentii, m-am gandit ca poate ar fi de folos daca as pune in fiecare saptamana (mai des daca e cazul, mai rar cand sunt prin delegatii) pagina cu ultimele torente (btw, cum se articuleaza “torrent” in romana?).
Cine le vrea, pune un post cu numele torentului, iar eu il voi atasa.
edit: Dupa cum spune Tudor: cereti-mi pe privat!
Nu cred ca are ce sa fie ilegal. Si nu cred ca incalc nici regulile lor (care zic ca nu am voie sa pun torentul pe alt tracker decat al lor). Chiar, am o mare rugaminte: NU puneti torentele pe care le dau pe alte trackere, ca ma baneaza pe mine (cica torentul downloadat de mine are un cod care ma identifica). Asa ca… behave!
(“We will ban any member who uses our tracker for any non-MACTKA torrents, or posts a MACTKA torrent on any other tracker. Please, download the file, make a new torrent and upload it to our tracker or to another tracker. We will take immediate action when we find a MACTKA torrent being used on another tracker. We can tell when this happens now because each torrent is coded to include your user id when you download it from the tracker.”)
Un torrent este ceva care arata catre ceva care nu e voie. Acelasi lucru ca un articol in ziar care demascheaza coruptii. Asa ca nu are ce sa fie ilegal.
Stimabililor: nu mai imi cereti toate minunile si serialele posibile, ca nu le fabric eu! Eu doar pot sa va trimit torentii care sunt pe pagina atasata in primul post.
Si nu va asteptati la soft Apple, ca nu publica: au primit somatie de la Apple.