Si eu caut adaptor. N-am gasit. Spunea cineva la Universitate la coloane. Nu au. La iStyle cica au avut. Nu mai au.
Pe mine ma bate gandul sa-mi comanda astea. Am auzit lucruri bune de ele si nici nu te indoaie la pret. Nu stiu daca Amazon trimite in Romania casti (tinand cont ca nu trimit electronice) dar sunt sigur ca se gasesc si pe alte site-uri. La momentul asta piata romaneasca de accesorii pentru iPhone se reduce la cateva huse de silicon de pe okazii.
am si eu o intrebare,inca nu am un iphone,astept sa apara la orange sa imi iau,castile lui care sunt in pachet sunt doar pt muzica sau se pot folosi ca handsfree??
Si, mai mult decat atat, ca telecomanda pt iPod (play/stop/skip). Din pacate…nu e cea mai fericita implementare, comenzile alea se duc naibii dupa o luna-doua…
Si, mai mult decat atat, ca telecomanda pt iPod (play/stop/skip). Din pacate…nu e cea mai fericita implementare, comenzile alea se duc naibii dupa o luna-doua…
am iphone de 6 luni si, “telecomanda” merge ca-n prima zi ! si muzica ascult cam 5 zile pe sapt(cam 3 ore pe zi) atunci cand ma duc la facultate
mai am o intrebare,poate e cam stupida dar nu ma pricep prea bine,exista vreun handsfree sa fie compatibil si cu iphone si cu un alt tel,un nokia de ex.
eu am 2 sim-uri si as vrea sa am 1 singur handsfree nu pot merge cu 2….
castile de la iPhone se potrivesc la nokia n95 am ascultat eu muzica la el de mi-au sarit capacele,
nu stiu daca merge microfonul, ar trebuie sa mearga, maine ma duc la facultate si le testez-va anunt de rezultat !