pls. help! si in OS si in Win, jocurile “vad” video 64 RAM; eu am 256 (nvidia 8600GT)
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.04.08

sub win am incercat mohaa, sub os, cod2; jocuri care merg pe pentium cu 64 de ram; la mine, cu ditamai macbook pro la 2,4 core2duo si 256 video, fac niste fraguri de te sperii, la setari minime!! mohaa are un executabil care detecteaza configuratia sistemului si imi vede placa video de 64! cred ca e o chestie de drivere, dar nu sunt sigur…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

in parallels sigur? parallels nu suporta momentan mai mult de 64mb de memorie video. call of duty 2 are versiune si de mac, nu stiu de ce te fu** cu versiuni de windows. eu joc cod2 cu detaliile la maxim, 1680x1050 smile. nici o problema!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

try BOOTCAMP ...rupe tot

shoot_gb - 07 Aprilie 2008 01:25 AM

sub win am incercat mohaa, sub os, cod2; jocuri care merg pe pentium cu 64 de ram; la mine, cu ditamai macbook pro la 2,4 core2duo si 256 video, fac niste fraguri de te sperii, la setari minime!! mohaa are un executabil care detecteaza configuratia sistemului si imi vede placa video de 64! cred ca e o chestie de drivere, dar nu sunt sigur…

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

‹‹ Colin McRae      heroes 5 windowed? ››