Acum chiar vreau un mac,dar cineva mi-a zis sa iau ceva ieftin,un laptop mai vechi,ca sa ma invat exact cu un mac,apoi sa imi iau macbook :D
Sfat prost pentru tine: ești familiarizat cu un sistem de operare, știi să lucrezi, ai pus hackintosh și, noroc, merge. Dacă merge acel hack, e suficient pt teste (altfel, hackintosh e nerecomandat, exact ca un mac mai vechi, deoarece, dacă nu merge bine, cum se întîmplă adesea, poate fi un prost început).
Dacă vrei un mac mai ieftin, ia-ți un mac sh, dar nu vechi, ai destule oferte. Pt tine, venind dinspre Windows, un mac PowerPC, deci mai vechi de doi ani, nu e recomandabil. Ce rost ar avea?
Am inteles,merge perfect pana acum
Am scris un DVD chiar :D
Spotlight este de maaaaaaaaaaare ajutor.
De macbook air ce parere aveti?
Imi trebuie obligatoriu router wireless,dar oricum am doua laptopuri in casa si PC-ul care va “zbura” deci cred ca voi merge pe fara fire.
Ce ma sfatuiti?
Apropo,il iau din Italia
Chiar azi am lucrat cu un MBA- e criminal la look si feelin dar ciudat cu lipsa DVD-RW-ului. Este un laptop minimalist in dotari in ceea ce priveste perifericele, ultra-portabil (dat fiind faptul ca il poti pune intr-un plic :D) si ultrasubtire. insa pe el vei gasi acelasi robust MacOSX pe el. De altfel mi se pare a fi o solutie mai mult “business” decat “multimedia” (ceea ce ai tu nevoie). Iti recomand un MacBook Pro sau iMac 24” - depinde de ceea ce vei face cu el.
Nu stiu de ce,tot timpul am crezut ca are dvd-rw
Ok,m-am hotarat la un portabil.
Cum ziceam,optasem pentru Macbook,dar mi-ati zis de MBP si m-ati pus pe ganduri.Hmm,spatiu,100GB imi sunt suficienti,DVD-RW obligatoriu,sunet bun,filme,muzica,poze.Nu ma voi juca sau face alte lucruri.Sa se miste bine,atat vreau :D
Deci,ce aleg?
100 GB iti sint suficienti? Sa-mi dai voie SA NU TE CRED. Toti spunem asa la inceput si dupa o luna incepem sa gifiim!
Maximum de RAM si maximum de hard. Procesoarele nu simt diferenta de citeva sute de megahertzi!
Bafta!
De acord cu iaru. Am 500 gb 80% full. Ce dracu` punem pe ele nu stiu de le umplem in halul asta. Mai ales ca un film decent e de pe la 4GB+ in sus. 10 filme pe care nu vrei sa le stergi si gata suta de giga s-a dus. Da stiu le treci pe DVD-uri, primele 10 dupa care-ti e lene, lehamite, ai altceva mai bun de facut… In plus e mai comod sa le cauti in foldere decat in jdemii de DVD-uri aruncate pe ici pe colo.
O sa-ti iei HDD extern in mod sigur.
In rest bafta la cumparatul MB/MBP sa te bucuri de el si sa-ti priasca. Pe MBP poti sa mai si joi ceva fara pretentii… da ai zis ca nu te pasioneaza.
Bafta
Amice, diferenta dintre MB si MBP este covarsitoare! Iar daca ai posibilitate si bani sa-l iei din USA, ia un MBP!
Numai daca vei compara carcasa de carton de la MB cu cea de la MBP, vei vedea ca cel din urma e mai bun!
Din Germania, cu abonament pe cel puțin un an, la 99 Euro, cu tot ce îți trebuie.
De la T-Mobile. Dar să te grăbești că doar până în 30.06.2008 este valabilă oferta.