2 din 7
2
Primul Meu Mac :)
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
0vidiu - 08 Aprilie 2008 03:38 AM

Heh,am si eu un mac smile)

Acum chiar vreau un mac,dar cineva mi-a zis sa iau ceva ieftin,un laptop mai vechi,ca sa ma invat exact cu un mac,apoi sa imi iau macbook :D

Sfat prost pentru tine: ești familiarizat cu un sistem de operare, știi să lucrezi, ai pus hackintosh și, noroc, merge. Dacă merge acel hack, e suficient pt teste (altfel, hackintosh e nerecomandat, exact ca un mac mai vechi, deoarece, dacă nu merge bine, cum se întîmplă adesea, poate fi un prost început).
Dacă vrei un mac mai ieftin, ia-ți un mac sh, dar nu vechi, ai destule oferte. Pt tine, venind dinspre Windows, un mac PowerPC, deci mai vechi de doi ani, nu e recomandabil. Ce rost ar avea?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

Am inteles,merge perfect pana acum smile
Am scris un DVD chiar :D
Spotlight este de maaaaaaaaaaare ajutor.
De macbook air ce parere aveti?
Imi trebuie obligatoriu router wireless,dar oricum am doua laptopuri in casa si PC-ul care va “zbura” deci cred ca voi merge pe fara fire.
Ce ma sfatuiti?
Apropo,il iau din Italia smile

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.08

Chiar azi am lucrat cu un MBA- e criminal la look si feelin dar ciudat cu lipsa DVD-RW-ului. Este un laptop minimalist in dotari in ceea ce priveste perifericele, ultra-portabil (dat fiind faptul ca il poti pune intr-un plic :D) si ultrasubtire. insa pe el vei gasi acelasi robust MacOSX pe el. De altfel mi se pare a fi o solutie mai mult “business” decat “multimedia” (ceea ce ai tu nevoie). Iti recomand un MacBook Pro sau iMac 24” - depinde de ceea ce vei face cu el.

Semnătură 

MacBook Pro “Core Duo” 2.0 15”
MacBook “Core Duo” 1.83 13” White
iPhone 3G 8Gb 3.1.2
iPod Nano 4th gen 4Gb
Airport Express Base Station with Airtunes

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu stiu de ce,tot timpul am crezut ca are dvd-rw smile
Ok,m-am hotarat la un portabil.
Cum ziceam,optasem pentru Macbook,dar mi-ati zis de MBP si m-ati pus pe ganduri.Hmm,spatiu,100GB imi sunt suficienti,DVD-RW obligatoriu,sunet bun,filme,muzica,poze.Nu ma voi juca sau face alte lucruri.Sa se miste bine,atat vreau :D
Deci,ce aleg?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

100 GB iti sint suficienti? Sa-mi dai voie SA NU TE CRED. Toti spunem asa la inceput si dupa o luna incepem sa gifiim! smile
Maximum de RAM si maximum de hard. Procesoarele nu simt diferenta de citeva sute de megahertzi!
Bafta!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

De acord cu iaru. Am 500 gb 80% full. Ce dracu` punem pe ele nu stiu de le umplem in halul asta. Mai ales ca un film decent e de pe la 4GB+ in sus. 10 filme pe care nu vrei sa le stergi si gata suta de giga s-a dus. Da stiu le treci pe DVD-uri, primele 10 dupa care-ti e lene, lehamite, ai altceva mai bun de facut… In plus e mai comod sa le cauti in foldere decat in jdemii de DVD-uri aruncate pe ici pe colo.
O sa-ti iei HDD extern in mod sigur.
In rest bafta la cumparatul MB/MBP sa te bucuri de el si sa-ti priasca. Pe MBP poti sa mai si joi ceva fara pretentii… da ai zis ca nu te pasioneaza.
Bafta

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am 82,5G fara a face curatenie ocupati,daca fac curatenie si scad sistemul de operare,raman cu 60. (am in prezent 280G HDD)
http://store.apple.com/Apple/WebObjects/italystore.woa/91274041/wo/Yw6d6hYGxubk2A5Gil91oT4VRGh/2.?p=0
http://store.apple.com/Apple/WebObjects/italystore.woa/91274041/wo/Yw6d6hYGxubk2A5Gil91oT4VRGh/10.?p=0
Cu MBP ies cu 400e in plus,daca merita asa mult,iau MBP,ca look imi plac amandoua

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

Amice, diferenta dintre MB si MBP este covarsitoare! Iar daca ai posibilitate si bani sa-l iei din USA, ia un MBP!
Numai daca vei compara carcasa de carton de la MB cu cea de la MBP, vei vedea ca cel din urma e mai bun!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am specificat ca il iau din italia smile
Deci MacBookPro it is ? smile
iPhone,de unde sa-l iau?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Ar trebui sa am MPB-ul in cateva zile smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
0vidiu - 09 Aprilie 2008 11:55 PM

iPhone,de unde sa-l iau?

Din Germania, cu abonament pe cel puțin un an, la 99 Euro, cu tot ce îți trebuie.
De la T-Mobile. Dar să te grăbești că doar până în 30.06.2008 este valabilă oferta.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nu cred ca am cum sa imi fac abonament in DE din moment ce n-am nici un act de germania

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
0vidiu - 13 Aprilie 2008 09:06 PM

Nu cred ca am cum sa imi fac abonament in DE din moment ce n-am nici un act de germania

Ei! Asta e altă problemă. Poate ai pe cineva în Germani care te poate ajuta. Dar în Italia ai?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Eugen M. - 13 Aprilie 2008 09:08 PM
0vidiu - 13 Aprilie 2008 09:06 PM

Ei! Asta e altă problemă. Poate ai pe cineva în Germani care te poate ajuta. Dar în Italia ai?

Da..In germania chiar n-am.Ma gandeam la preturile de sigilate de pe okazii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
0vidiu - 13 Aprilie 2008 09:10 PM

Ma gandeam la preturile de sigilate de pe okazii.

Okazii, pentur mine nu e vlabil, îmi pare rău.
Poate te ajut eu să îți cumperi un iPhone din Germania, la asta te-ai gândit?

Semnătură 

2 din 7
2