N-aveam de unde sa stiu ca tu stai in DE
Spune-mi te rog,pe PM sau aici,cat ma costa unul de 8G daca ma poti ajuta tu
Inca o intrebare,am gasit si un Time Machine de 500G la un pret mai mic,este folosita de un prieten dar si-a luat-o acum doua saptamani asa ca e ca noua.
Merita sa-mi iau si time machine?
time capsule vrei sa zici ... nu merita, ia-ti un hard extern cu cablu, mult mai ieftin si mai sigur. wireless nu a ajuns inca la un asa nivel incat sa poata fi folosit ca alternativa pentru wired.
Time capsule,scuze
Asta eram si eu in dilema,sincer nici nu l-am intrebat de ce o da.
Din cate stiu eu luase doua,una pentru el si una acasa si una pentru la birou.
Nu e asta important oricum.
Mi-as luat tot un HDD de 500G minim,deci preturile incep de la 500Ron in sus.
Cred ca l-as determina sa-mi lase capsula la 800ron.
Eu stiam ca , cu TC poti face back-up atat wireless cat si prin cablu
In majoritatea timpului o voi folosi la birou,deci nu m-ar incomoda o conexiune cu fir.
Oricum eu am router wireless in casa (pentru INTERNET) si nu mi-a facut conexiunea probleme.Nu a fost asa mare volum de date,cum este la time capsule de exemplu.
Ideea e ca eu vreau sa am datele in siguranta,m-am gandit la TC pentru ca , credeam ca fiind tot facuta de apple,este mai buna pentru un MPB,mai rapida,etc.
MANDRU POSESOR DE MACBOOK PRO!
De pe la ora 14 tot il butonez,mi-am luat si time capsule,pe wireless merge super.
Mi-a prins bine hackintoshul
Ce pot sa zic..SUPERB!
MANDRU POSESOR DE MACBOOK PRO!
De pe la ora 14 tot il butonez,mi-am luat si time capsule,pe wireless merge super.
Mi-a prins bine hackintoshul
Ce pot sa zic..SUPERB!
Și uite așa, tiptil-tiptil, ai mușcat din măr. Nu mai scapi.
O intrebare,bateria o incarc doar pana imi arata full,nu trebuie ceva special facut pentru ca e nou,nu?
Am uitat sa va spun ca i-am luat si LCD , mouse si tastatura?practic e un sistem desktop minimalist :D
Poze mai tarziu,momentan aparatul meu viziteaza service-urile de la sony de vreo saptamana :(
Apropo,n-am cum sa pun tigerul pe MBP? parca imi placea mai mult.nu ma intrebati de ce )