la mine 3h fara wireless..l-am imprumutat unui prieten,mi-a lasat time capsule mai ieftin dar i-am promis ca i-l las o saptamana.
Bineinteles ca n-am ramas fara nimic,am revenit la hackintoshul pentru ceva vreme,parca nu mi se mai pare la fel
Sa mai zic ca nici n-am prea stat la birou,deci mi-am cam luat degeaba LCD-ul
Nu prea gasesc soft-uri pentru el,voi ce folositi in mod special?
ps pe hackintosh nu am ilife si ma termina ) m-am obisnuit muult cu el.
time capsule merge perfect prin wireless , nu stiu de ce imi zicea cineva ca inca nu merge bine.
programe gen:
LabView, Dreamweaver MX, Flash, Mysql, c++, JSE, J2EE, JavaScript merg pe Mac (MacBook sau Pro, să vedem cum stăm cu bugetu) ??? Acum 1 lună am vorbit cu cineva din state să-mi iau un MBP, dar am avut nişte probleme cu banii şi m-am tot documentat, şi eu sunt entuziasmat de Mac mi-aş lua dar sincer să vă spun parcă tot aş vrea să mă mai joc acolo când mă plictisesc (un NFS, quake,cstrike,starcraft,hoi - pe net cu prietenii) ce fac in cazul ăsta ??
prioritate au programele mai sus menţionate…şi dacă nu găsesc variante pentru Mac, cum pot să le rulez ??
Huh,primul meu sfat
Pai,dreamwaver am avut si eu,nu prea ma ajuta pe mine cine stie ce,am preferat sa il las basic,de celelalte nu stiu.Daca te referi la browsing,cu safari merge.Mozzila nu l-am instalat inca.
La jocuri mac-ul nu straluceste dar nici nu cred ca ai nevoie,mac-ul te cam educa ,iti canalizeaza atentia spre alte functii mai interesante,te fascineaza,cel putin in cazul meu asa a fost.
Pe net,nu-ti face probleme , zboara.
Depinde de ce ai nevoie,si eu eram tentat sa-mi iau MB dar la sfaturile de aici m-am decis la MPB.
n-are rost sa bagi bani intr-un mac daca sunt atat de importante jocurile. cu banii de pe un MBP sau un iMac, iti iei 2 pc-uri pt joace http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/11597/
in alta ordine de idei, pt jocuri exista console
hai să zicem, no games, dar programele pentru programare se găsesc(am făcut o pârâială), întreb şi eu pentru că nu vreau să-mi iau mac şi să intru pe Safari si pe Y!MSg! doar !
hai să zicem, no games, dar programele pentru programare se găsesc(am făcut o pârâială), întreb şi eu pentru că nu vreau să-mi iau mac şi să intru pe Safari si pe Y!MSg! doar !
am vazut ca majoritatea posturilor tale sunt in zona iPhone. sunt convins ca daca arunci o privire prin celelalte threaduri, o sa vezi ca exista aplicatii pt orice! http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/9563/
Incep sa-i simt lipsa si mi-e tare greu sa ma tin de promisiunea cu 1 saptamana..au trecut deja 4 zile si il vreau inapoi
Va ma intreb ceva,care sunt sansele sa dau la schimb hackintoshul tot pe un laptop mac..fie si mai vechi sau imac..?
...,care sunt sansele sa dau la schimb hackintoshul tot pe un laptop mac..fie si mai vechi sau imac..?
Depinde de omul peste care dai, atât cât și peste laptoul pe care îl are, în rest e floare la ureche.
Dar dacă vrei să faci un schimb, dute la Schimburi și deshide un topic.
Spune exact ce vrei și ce dai la schimb (datele tehnice cât și mofturile tale), dar exact, să nu rămână cu nici un semne întrebare, după ce citește cineva postul tău.
De ce laser?
A încălcat vreo regulă?
Nu am vazut nicăieri să fi postat un link sau ceva de genul.
Torrent știe toată lumea ce înseamnă.
Mai bine trimite-i un PM lui OVIDIU și spune-i ce și cum, decât să vă luați la ceartă aici.
Părerea mea.
...,care sunt sansele sa dau la schimb hackintoshul tot pe un laptop mac..fie si mai vechi sau imac..?
Depinde de omul peste care dai, atât cât și peste laptoul pe care îl are, în rest e floare la ureche.
Dar dacă vrei să faci un schimb, dute la Schimburi și deshide un topic.
Spune exact ce vrei și ce dai la schimb (datele tehnice cât și mofturile tale), dar exact, să nu rămână cu nici un semne întrebare, după ce citește cineva postul tău.
Șansele sunt mari.
Daca e cineva interesat as vrea un MacMini,iBook,iMac..ceva Mac si minim super drive,sa se miste bine si hdd min 40g..nu-s foarte pretentios