5 din 7
5
Primul Meu Mac :)
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 23.03.08

n-am venit sa ma cert aici,deci nici nu aprindeam vreo discutie.scuze daca am incalcat vreo regula insa asta e purul adevar.eu nu stiu cat as da 4 milioane pe un joc sau cat mama naibii e raportat la salariile din romania.
sa fim seriosi,folosim termeni gen du te si ia-ti din magazin si noi piratam pe unde putem.

Semnătură 

[semnatura fara anunturi de vanzare/cumparare]

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
0vidiu - 23 Aprilie 2008 02:18 AM

....Va ma intreb ceva,care sunt sansele sa dau la schimb hackintoshul tot pe un laptop mac..fie si mai vechi sau imac..?

Daca ai hack laptop, nu prea il dai pe un laptop Mac adevarat. Doar daca cel caruia ii dai laptopul il vrea pentru Windows. OSX pe lapintosh merge mult mai rau decat merge pe Hack desktop. La majoritatea, de exemplu trebuie sa ai setat doar un nucleu functional, iar o parte dintre componente nu sunt recunoscute. La un laptop nu prea ai cum sa ii schimbi componentele cu ceva recunoscut. Singurele laptopuri pe care sistemul merge 100% sunt cele de la Apple.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am desktop smile
Chiar nu stiam..si vroiam sa incerc tot un hackintosh pe un laptop,mai vechi..deci nu prea sunt sanse sa-l ruleze bine,nu? :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
0vidiu - 23 Aprilie 2008 02:44 PM

Am desktop smile
Chiar nu stiam..si vroiam sa incerc tot un hackintosh pe un laptop,mai vechi..deci nu prea sunt sanse sa-l ruleze bine,nu? :(

Da.
Mai bine păstrează Desktopul, sugestia mea.
Pe viitor trebuie doar să înțelegi că tot ce este Hack făcut de către profani, nu mai funcționează ca de la mama lui de acasă, indiferent de softul și hardul pus în discuție.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eugen,ai mare dreptate,eu observ o mare diferenta cand trec de pe MBP la desktop..nu se compara,parerea mea.desktop-urile sunt masini microsoft pe cand mac-urile sunt apple..cred c-o sa renunt,poate o sa tin si mac de rezerva si un vista,ca nu se stie cand ai nevoie.nu vreau sa umblu la macbook daca , de ex am nevoie de windows desi nu cred.e mai bine sa am cate o masina dedicata fiecarei companii,respectiv sis. de operare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
0vidiu - 23 Aprilie 2008 10:32 PM

Eugen,ai mare dreptate….

Mersi.

..desktop-urile sunt masini microsoft pe cand mac-urile sunt apple..cred c-o sa renunt..

Explică mai pe larg te rog.

..o sa tin si mac de rezerva si un vista..

Cred că glumești, nu?

...nu vreau sa umblu la macbook daca , de ex am nevoie de windows desi nu cred….

Păi nici eu nu cred că mai ai nevoie de Windows, mai ales că ar trebui să uiți ce e ăla Windows. O dată ce ai Mac, arunci la gunoi restul, și te apuci și înveți Mac OS X. Și ai viața fericită. Ce vei face cu un Mac OS X va fi mult peste ceea ce vei putea face cu alte SO și peste puterile tale de utilizator al unui computer.

...e mai bine sa am cate o masina dedicata fiecarei companii,respectiv sis. de operare.

Observ că nu te pricepi la să faci economie. Imagineazăți că ai XYZ siteme de operare, o să ai loc în casă? Așa că decide-te, pe unul care e bun și de calitate și îți satiface nevoile, în rest e risipă de bani, crede-mă.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Pai din moment ce am facut o investitie relativ mare,am ales mac.
M-am gandit prin absurd ca o sa am nevoie de windows,dar au trecut mai mult de doua saptamani de cand am mac si inca n-am apucat eu bine sa butonez macbook-ul ca uite asa ma invat eu minte sa mai fac promisiuni pe care nu prea-mi vine sa le respect.
Cand am zis ca o sa tin si mac si vista de rezerva,ma referam la faptul ca le voi avea in continuare pe hackintosh,dar azi am fost nevoit sa fac un back-up pe laptopul pe care vreau sa pun mac (lapintosh-nu e laptop mac original) si mi s-a parut…aiurea sa zicem,nu are acelasi feeling ca mac..Mi se pare acum un sistem ieftin,facut parca la repezeala.Nu mai zic ca Vista = 80% OS X ca n-are rost sa detaliez cat m-a scarbit microsoft dupa ce-am vazut intr-adevar os x.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

dude, screenshots. mai urlu mult aici? da pana cand??? :D

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRank
Member
Din: 

screenshots?de pe hackintosh anytime :D de pe mpb maine
Am gasit o versiune de tiger pe un torrent (sper sa nu se supere nimeni,dar chiar nu investesc in software) care e ok pentru macbook,o prajesc de acum cu toast si maine sa o instalez pe mbp?Nu imi place leo de nici o culoare..

[ Modificat: 23 Aprilie 2008 11:31 PM de 0vidiu ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
0vidiu - 23 Aprilie 2008 11:29 PM

(sper sa nu se supere nimeni,dar chiar nu investesc in software)

Noi nu ne supărăm ... dar dacă o să îți bată niște neni în uniformă la ușă cu un mandat să confiște toate echipamentele IT din casă - să nu te sperii. (Da, cunosc personal pe cineva care a pățit-o și da este un user de pe acest forum)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am licenta dar doar Leopard.Deci il voi cumpara se pare smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08
psergiu - 24 Aprilie 2008 12:01 AM

Noi nu ne supărăm ... dar dacă o să îți bată niște neni în uniformă la ușă cu un mandat să confiște toate echipamentele IT din casă - să nu te sperii. (Da, cunosc personal pe cineva care a pățit-o și da este un user de pe acest forum)

înseramnă că a făcut ceva nu cred că vine nimeni la tine acasă, să te intrebe dacă ai OS X, windows sau alt sistem de operare cu licenţă, aşa fără niciun motiv, mi se pare absurd!
mai am puţin si voi achiziţiona şi eu un macbook.
sper să fie bine să ne înţelegem şi să fie aşa cum spuneţi voi în fiecare post, Mac+Mac-Mac şi iar Mac, să se ridice la ‘pretenţiile’ mele să fie totul frumos, sper să nu regret alegerea făcută!

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Parerea mea e ca nu vei regreta,daca te pot ajuta intr-un fel cu cea mai mare placere,n-am cunostinte sofisticate,dar un sfat prietenesc ti-l pot da.Eu recomand MAC.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

să înţeleg că ai trecut de la windows(sistem ce l-ai folosit de când te ştii cu PC?)? dacă da, atunci o să ţin cont de asta…
după cum am mai zis mă tot gândesc la SonyVaio(pentru că are 15’‘), asta este toată buba în treaba asta, dar 90% sigur MacBook(ce-i drept aş fi vrut Pro pentru ca e de 15’‘). Dar ar trebuit să plătesc taxa de înmatriculare şi bani ioc!
mersi !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am trecut de la windows la mac,intai pe hackintoshul de pe care scriu si acum,daca vrei si tu sa incerci intai,te pot ajuta.Dupa aceea,a fost dragoste la prima vedere,deja am investit destul de mult,dar are acel stil..care pur si simplu te captiveaza.Altcumva nu pot sa-l definesc,decat..SPECIAL!
Windows vezi la toti,pe cand mac,iti incanta ochii.Nu-l vezi pe toate gardurile cum se zice.

Semnătură 

5 din 7
5