...am mai dat de o problema..am observat ca nu se aud decat doua boxe (am sistem 5.1) ..de la ce poate sa fie?
Du-te pe cale asta: System Preferences/Hardware/Sound/Output
Și vezi ce ai selectat la Name - dacă este Internal speakers, deselectează prin selecterea altei obțiuni.
Si nu numai
Revenind la hackintoshul meu,am mai dat de o problema..am observat ca nu se aud decat doua boxe (am sistem 5.1) ..de la ce poate sa fie?
Nu știm, nouă pe Mac-urile de la mama lor ne merge foarte bine tot. Intreabă pe forumurile de osx86 deoarece aici majoritatea răspunsurilor ce le vei primi vor fi variațiuni pe tema: “Get a mac”.
Am un macbook pro,nu-mi pot permite inca un mac :( momentan..insa mi-as dori un imac..maine imi iau mbp inapoi,imi este asa dor de el.. :(
Am gasit un driver,ma apuc de reinstalare,oricum hackintoshul l-am folosit ft. mult in aceasta saptamana,maine dupa cum am spus revin la jucaria mea si sper sa n-am probleme in a instala tiger.
Intrebare cam stupida: ca sa butez dupa dvd,apas parca c sau b?
Vreau sa fiu sigur,de aceea va mai intreb: Are ceva daca pun tiger-ul pe el?Afecteaza ceva?
Ovidiu:
- C
- Afectează prin ștergerea datelor existente (dacă îl pui să facă asta). Nu o să ai 802.11n decât dacă cumperi Enabler-ul de la Apple, nu o să mai ai QuickLook, CoverFlow & Stacks. Nu o să ai BootCamp (decăt dacă ai kit-ul salvat undeva și dai data înapoi). In cca 6 luni nu o să mai prea apară aplicații noi care merg și pe Tiger.
Am zis ca nu mai imi pot permite INCA un mac,adica un iMac pentru ca mi-am luat Macbook pro si n-a fost tocmai ieftin.
Acum ma apuc de tiger,am totul salvat desi nu sunt multe date…
Screenshots.
Scuze de calitate,dar mi-a dat erori gen filetype not allowed apoi ca-i prea mare.Daca cineva vrea neaparat screen-uri la calitate inalta,imi da un PM si trimit pe mail.
Tin sa va multumesc pentru toate sfaturile care mi le-ati dar si sa imi cer scuze ca poate v-am stresat,furat din timp,plictisit,etc.
Eh,acum pot spune si eu de ce iubesc mac-ul:
1.Pentru ca nu mi s-a blocat niciodata
2.Pentru ca a rezistat testelor unui incepator
3.Pentru ca nu a zis NU atunci cand i-am bagat tiger-ul (cum de multe ori imi facea xp-ul)
4.Pentru ca intotdeauna mi-a demonstrat ca este mai bun ca orice laptop
5.Pentru ca exista o comunitate ca aceasta,unde mac-userii se ajuta intre ei
6.Pentru ca e MAC!
PS: Mi-a luat ceva sa configurez,dar am facut intocmai setarile ca pe hackintosh cu mici exceptii,normal.
Astazi ma duc sa butonez AIR-ul la orange si voi revenii cu un REVIEW
sunt foarte happy, azi am luat un macbook pro unibody de 15 inch de la noumax, cu upgrade evident, + un adaptor minidv to dvi si un second skin.
I AM VERY HAPPY!
p.s. luati ce e mai sus ca un warning, o sa incep sa intreb chestii
mersi frumos de urari. da o sa caut intai cu search si deja aseara am inceput tutorialele de mac (windows user aici, hardcore as putea sa zic). vreau sa ii felicit pe cei de la noumax pentru serviciile ireprosabile.
azi ma duc sa cumpar un keyboard (e asa frumoasa aia a lui de nu vreau sa o stresez eu - sunt genul ala de om care tasteaza mult si repede).
vreau sa iau un NAS de home usage si ma gandeam la un Lacie. merge pe mac si windows cum trebuie? sau sa mai strang niste bani sa iau un airport extreme si sa ii infig un hard in el? initial asa as fi facut dar am deja 3 routere acasa (asus cu openwrt, un linksys si un dlink) si inca unu cred ca deja trebuie sa ma apuc sa le vand
inca o data mersi frumos si o sa intru mai incolo inainte de a cumpara apple keyboard (sa iau wireless sau wired?).
ah si am o intrebare, am doua doua porturi USB, cum pot sa extind asta in modul elegant?