7 din 7
7
Primul Meu Mac :)
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08
lyncks - 24 Iunie 2009 12:29 PM

inca o data mersi frumos si o sa intru mai incolo inainte de a cumpara apple keyboard (sa iau wireless sau wired?).
ah si am o intrebare, am doua doua porturi USB, cum pot sa extind asta in modul elegant?

Parerea mea: ia-ti Apple keyboard wireless (chiar daca nu are num pad), iar pentru porturile USB, ia-ti un USB Hub. Felicitari inca o data.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

- din cele trei routere - nici unul nu are port USB ca să legi un HDD la el să-l faci NAS ?\
- tastatura Apple USB - ai de ales între cea cu num pad și cea fără - costa la fel și ai și un hub USB inclus în tastatura.
- Hub USB Hi-Speed. Unul activ (cu alimentator) dacă vrei să legi la el chestii care consumă mai mult (stick-uri sau alte dispozitive alimentate din USB)

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.06.09

salut, mersi de raspunsuri
toate au port usb, dar am citit ca sunt probleme cu macos sa acceseze acestea, si ca doar cu aiport e flawless.
tastatura apple usb are hub usb, asta e super bine de stiut. care din ele, cea cu numpad sau cea fara? (cea cu numpad e cu vreo 100 ron mai ieftina).
m-am hotarat la un Lacie de 500 GB, de care toata lumea pare multumita.
Am la USB un mouse logitech (la care nu renunt :D ), un nzxt cryo cooler de notebook (nu stiu cat consuma, il tin pe usb si merge brici acum). vodafone stick-ul o sa il iau doar cand sunt plecat si atunci nu le am pe restul.
Oricum maine o sa ma duc la noumax sa vad ce buget am si incerc sa ma incadrez in el, sa vedem ce-o fi smile
Mersi frumos de indrumari

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07
0vidiu - 16 Aprilie 2008 12:09 AM

MANDRU POSESOR DE MACBOOK PRO!
Ce pot sa zic..SUPERB!

Welcome & felicitari.

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Sunt probleme ale userilor că nu știu să acceseze ceva care altora le merge.

Toate tastaturile apple USB cu fir au și au avut hub. Cea cu numpad trebuie să fie la același preț cu cea fără.

Cryo-brio ăla cam suge curent - nu merge într-un hub pasiv.

Nu e neapărat să cumperi piesele non-apple de la un reseller Apple. Exista șansa să le găsești în altă parte mai ieftin.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

mersi de hint. o sa ma uit dupa preturi mai bune pt Lacie.
Sper ca ne vedem diseara la intalnire :D

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

7 din 7
7