Problema mail pe wifi
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

problema este urmatoarea: pe retea wifi de acasa mail-ul merge fare probleme. Pe cea de la servici unde avem un acces point, net-ul si orice tine de el functioneaza perfect mai putin mail-ul. Nu se conecteaza deloc sau merge f f f incet. Sta cam 10 minute sa trimita un simplu email fara nici un atasament iar de primit nici vorba

ma lumineaza si pe mine cineva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Aceeasi problema o am si eu numai ca acasa .. eu cred ca tine de ip cu care iese iPhone pe web / server mail / etc etc

Mie de ex la inceput imi mergea perfect acasa ... acum dintr-o data nu mai vrea mail deloc prin WiFi ... web browsing merge perfect ... nu vrea sa ma accepte pe youtube ... desi cu o app 3rdParty pot downloada de pe youtube ??? e bizar

Nu am incercat in alta parte sa-l accesez WiFi mailul ... dar cred ca din serverul de mail de la hosting ... cred ca am fost blocat sa mai accesez cu adresa IP : 10.0.2.2

Deci banuiesc ca e ceva in legatura cu IP-urile ... altfel nu se explica cum dintr-o data nu mai merge mailul ... cand timp destul de lung a mers perfect ???

Deci nu te pot ajuta doar sufar alaturi de tine smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007