2 din 2
2
ROUTERE WIRELESS cu bune si rele !!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

@grEEnlighter:

1. nu are importanta ce ruleaza pe server, tu nu “vezi” la client. Tu vezi rezultatul.
2. nu este ASP ce-ai aratat tu, ci JavaScript.
3. nu suporta nici ASP si nici PHP. Din ce-am vazut este hardcoded in C handling-ul de formuri. Un fel de CGI, cum ar veni.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Cpt - 07 Aprilie 2008 03:49 PM

As dori in acest thread sa descrieti experientele in domeniul retelelor wireless: model router , viteza maxima , distanta maxima acoperita, signal strength/quality si problemele aparute .

După părerea mea, dacă e o rețea mixtă și/sau preponderent mac-uri, cel mai bine ar fi să vă orienați spre un Apple router, setarea vine de la sine.
Am avut două Express-uri b/g, recent mi-am luat un Extreme, să pot conecta și un disc comun + cele 3 porturi eth, în caz că vine cineva la mine și nu are wl.
Pe cel vechi în folosesc acum la țară conectat la un modem Romtelecom, setare – pur și simplu – fără dureri de cap.
Recent, am setat și un router Romtelecom wl, merge și el excelent. Nu ai nevoie de CD-ul însoțitor, setarea se face din Safari. (Cele wl oferite de Romtelecom nici nu au suport pt MAC OS, cele cu ieșire eth, da, au – oricum nu e nevoie de suportul ăsta, merge direct din navigatorul de inernet).
Concluzie (provizorire): cred că merge orice router wl, posibil să fie unele limitări la conectarea unor imprimante și/sau unor discuri externe.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 2
2