A fost cineva la Marea Moartă?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Grecia/România
Macuser din: 07.10.07

Vreau să o trimit pe mama pentru un tratament, am dat pe google, dar aș vrea ceva info de la cineva care a fost acolo.

Semnătură 

Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale de viitor!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: RFG
Macuser din: 28.03.07

ăăă, cred că e o asociere de termeni nefericită în fraza: vreau s-o trimit pe mama la marea moartă la tratament!

big surprise

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Aș fi vrut eu să fie doar o asociere nefericită....

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Ironia e a sorții ...  boala mamei mele nu e vindecabilă, singurul loc unde se observă ameliorări e la Marea Moartă, depinde de cît te țin buzunarele…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Mădălina - 07 Aprilie 2008 07:27 PM

Vreau să o trimit pe mama pentru un tratament, am dat pe google, dar aș vrea ceva info de la cineva care a fost acolo.

Vrei să spui că ai nevoie să o trimiți în Israel, concret undeva la Marea Moartă, la tratament. Cred că întrebările ar trebui să le pui unora care stau prin zonă sau care au relații pe acolo. Eu nu am, dacă-i las deoparte pe numeroșii colegi de liceu care s-au stabilit acolo. Din păcate, nici unul nu mi-a mai scris.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Dr. Tr. Severin
Macuser din: 19.11.07
Mădălina - 07 Aprilie 2008 08:03 PM

Ironia e a sorții ...  boala mamei mele nu e vindecabilă, singurul loc unde se observă ameliorări e la Marea Moartă, depinde de cît te țin buzunarele…

Poti sa mergi si in Romania/Craiova :

http://www.editie.ro/mod.php?mod=stiri&idstire=36374

Am vorbit cu oameni care au fost la Dl. Dan Ancuta si au confirmat faptul ca se fac vindecari .

Daca te intereseaza si vrei sa mergi da-mi PM .