iPhone Pc Suite
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 02.07.06

http://www.modmyifone.com/forums/showthread.php?t=31884

A incercat cineva versiunea asta? ... Functioneaza ? ... Intreb, ca sa nu-mi stric ceva prin telefon cu el.

http://i25.tinypic.com/35inmab.jpg

Semnătură 

I’m new here, please be nice.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ăsta e pentru windows? Ptiu, drace! Ucigă-l toaca!  smile  Și l-am mai și descărcat. Eu am PPC deci, prin urmare, în concluzie, n-am cum să-l încerc nici dacă aș vrea.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

aaah ... la munca am PC ... ma gandeam ca fac o combinatie, si nu treb sa fac sync cu panarama de itunes pe wingates.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Nu mai bine cumperi un smartphone cu win mobile pe el?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

That is one ugly theme… smile
Arunca un ochi la http://flickr.com/photos/mezzoblue/1474651115/ smile
Sursa http://www.mezzoblue.com/icons/chalkwork/iphone/

Edit: my bad, am crezut ca e skin de iphone. On-topic, nu am incercat programelul.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Adica tot nu inteleg ce vrea sa fie asta ?

Un alt OS pt iPhone ?

Ce dracovenie e asta sincer ... daca e alt OS ... ce pierdere de timp ... total inutila ... in loc sa dezvolte app care exista deja sau sa faca app utile noi ei ce fac Doamne ??? mare e gradina ta ... cind sunt atat de multe de facut si de adaugat ... chestii mult mai simple si mai utile ...

In loc sa dezvolte app Phone care exista deja ... sa-i adauge toate functiile necesare unui telefon decent (add contacts on call / send contacts )

In loc sa dezvolte / reinventeze o posibilitate de a face transfes fisiere prin Bluetooth / USB ... independente de iTunes ... si asa se scapa de ... dependenta ... fata de iTunes pentru unii care vad ca urasc cu desavarsire iTunes smile

In loc sa dezvolte / reinventeze app Mail ... sa poti salva atasamentele primite ... si apoi sa poti sa le transferi usor pe un Mac / PC (bluetooth/usb)

In loc sa dezvolte app SMS (apropo de forward)

In loc sa adauge optiune in app Photos ... unde sa ai si optiunea la poze ... Send as MMS ... ca na noi avem iPhone dar nu toata lumea are smile ... marea majoritatea au posibilitatea sa primeasca un MMS nu email-uri smile ...  (sa nu fie app separata)

In loc sa dezvolte optiuni de Copy / Paste ... functii decente la un smartphone

ETC

ETC

ETC

Ei ce fac fac prostii de OS sau ce dracovenie o fi asta pentru WINDOZE ... ptiu firar sa fie ... nu stiu cine sunt developerii acestei progenituri ... dar isi consuma materia cenusie in directii gresite ... sa le zica careva ... cred ca o voi face poate ii trezeste cineva la realitate

Abia astept sa vad ce se intampla in iunie la apple ... daca nu au bunul simt sa faca upgrade serios la OS ... care sa includa in mare parte din cele zise mai sus ... o sa o dea rau de tot de perete cu tot cu telefonul lor cel cu zeci de mii de ani inaintea tehnologiei ...

Trebuie sa iasa pe piata cat de curand telefoane care copie ideea lor si s-ar putea sa aiba mari probleme ... un exemplu dupa parerea mea este ... XPERIA™ X1 ... si nu e naspa telefonul dupa parerea mea

Sper si ma rog la zeii Greciei si Romei antice smile ... sa fie realisti daca au reinventat telefonul sa continue treaba pana la capat ... nu sa fie stupizi sa scoate cine stie ce alt OS pt noile 3G ... sau sa traiasca in prostia universala caracteristica majoritatii populatiei americane ... in EUROPA fara functii cat de cat de PDA / SmartPhone ... nu ai ce cauta ... in ASIA la fel ... sa nu traiasca cu impresia ca restul lumii e proasta ca americanii care in afara de muzica / filme / fotografii ... nu stiu nimic ... si cei care fac bani si business au toti BlackBerry ... sa nu creada ca daca adauga 3G la telefon se va vinde ca no sa mai faca fata fabricile din China smile

Scuze OffTopic dar m-am cam enervat smile ... dar sincer daca nu fac ceva serios la actualul OS ... sau cel putin sa deschida odata siteul ala unde se vor vinde app pt iPhone ... sa mearga treaba cu SDK-ul ala ... ca din cate vad a stagnat tot ce tine de developement ... toti tin in ei si asteapta deschiderea siteului sa faca bani ... nimic nou nu se mai face toti stau si fierb smile ... daca nu se intampla ceva pozitiv ... dau de pamant cu tehnologia asta cu zeci de mii de ani inaintea tuturor

Si sa nu indrazniti sa-mi ziceti ca de ce ti-ai luat iphone mai bine iti luai PDA cu Windoze Mobile ... ete nu am vrut smile ... am luat iPhone ca-mi place la design smile ca e apple smile si daca dau bani pe ceva de la apple vreau sa merga si sa se dezvolte ... si sper sa faca treaba buna smile ... de la apple am la ce spera ... macar traiesc cu speranta smile ... si stiu ca daca zic ceva aia fac si la timp nu ca Micro$$$oft care de pe un an pe altul a tot amanat lansarea super sitemul masii de operare si dupa ce ca au intarziat atat (l-au testat si rastestat sa ca sa iasa o treaba buna smile de asta au intaziat ) ... a oesit tot o prostie pe langa ca e chici merge si prost smile

[ Modificat: 09 Aprilie 2008 05:30 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

LST - iar scrii povesti ? ... Este un soft gen megaphone http://www.ecamm.com/mac/megaphone/  (Copy Files to iPhone - Backup to iPhone.)  ... Un soft pentru Wingates doar ca asta este free, ce-ti permite sa modifici din telefon dupa placere. Inclusiv sa instalezi aplicatii fara sa ai legatura la internet wifi. Syncronizari ,  si alte prostii.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

SCUZE eram nervos aseara si cand sunt nervos am multe de spus smile ... da e bine ca am cuvinte bune/proaste e bine ca le am smile

[ Modificat: 09 Aprilie 2008 01:28 PM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Mai relaxat… mai cu rupere de ... cum zice romanul. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Până la urmă folosește cineva acest PCSuite ? Merge prin USB sau wireless ? (am un amic care (încă) folosește windows și i-ar trebui așa ceva)

Multumesc.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 10.04.07

Impartaesc gandurile lu LST.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Deci nimeni nu mai are windoze ? Ce-i spun omului ? Că nu-i compatibil iPhonele decât cu mac-ul ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

este o mare idiotenie de program, forget that,
merge conectand iPhone la usb…dar nu-l recomand

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

Păi dați-mi și mie alternative ... am convins omu’ să-și ia iPhone și acuma n-are cum să transfere simplu fișiere pe el. (prin SCP/FTP merge ca fundul - adoarme iPhone-ul și se deconectează de la Wireless în mijlocul copierii). Help.

Semnătură