Vreau s-o iau de la inceput
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buftea, Bucuresti
Macuser din: 13.12.05

Recunosc ca e usor ca la orice problema sa apelez la membrii forumului, dar ma simt in general destul de neajutorat, asa ca m-am gandit sa o iau temeinic, ca pe timpul cand invatam DOS pe 286 smile
Intrebarile ar fi 2:
1- cum incep? Iau o carte gen prostiile alea galbene Unix pentru t(o)nti? Exista ceva literatura specializata de MAC OS?
2- merita?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Dar ce vrei tu sa inveti? Mai exact?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Exista un fel de manuale numite MAC OS X Bible (vreo 900 de pagini), MAC Secrets, OS X Guidebook, OS X The Missing Manual, toate in format .pdf dar sunt destul de voluminoase pentru a fi trimise pe PM sau chiar pe mail.
Nu sunt chiar folositoare si mai multe inveti lucrand direct, dar daca esti din categoria celor ce citesc si instructiunile cand insurubeaza un bec… n-ai ce-i face, te inteleg.

PM cu un server de ftp open si poate vine mos craciun mai devreme anul asta tongue wink

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
George - 28 Februarie 2006 12:50 AM

Recunosc ca e usor ca la orice problema sa apelez la membrii forumului, dar ma simt in general destul de neajutorat, asa ca m-am gandit sa o iau temeinic, ca pe timpul cand invatam DOS pe 286 smile
Intrebarile ar fi 2:
1- cum incep? Iau o carte gen prostiile alea galbene Unix pentru t(o)nti? Exista ceva literatura specializata de MAC OS?
2- merita?

adică ai un mac și vrei s-o iei sistematic, cu manuale etc. mă rog, se poate și așa. cel mai bine înveți apăsînd pe butoane. totdeauna se va întîmpla ceva smile
dacă merită? hm, știu și eu? dacă vrei un sistem robust, fără viruși, care pică relativ rar și atunci cu motiv…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, daca vrei sa-ti refaci viata dupa o mare dezamagire, Mac OS X e una din cele mai bune solutii, daca nu chiar cea mai buna: e frumoasa, harnica si devreme acasa, credincioasa, face ce vrei tu, dar are si personalitate puternica, iar lumea intotdeauna intoarce capul dupa ea!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

... Mac OS X Blonde Edition ... LOL

Semnătură 

⌘-N