2 din 3
2
mutare cont yahoo
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Salutare tuturora,

Recent mi am facut un cont nou pe yahoo.co.uk tocmai pentru pop3, sa fiu si eu comod cu applemail. Totul a mers bine vreo 3 sau 4 zile pana cand am observat ca, desi am incercat sa schimb porturile dupa cum citisem pe net, primesc eroarea urmatoare, indiferent de ce porturi pun: The connection to the server “pop.mail.yahoo.co.uk” on port 995 timed out.
Nu mi dau seama ce anume as putea face.

De ce nu am probleme cu gmail ul? Doar cu yahoo ul asta?

Apropo, ce parere aveti de @me.com ? se merita in raport cu pretul, sunt alte alternative?

Inca o chestie: am vazut pe net ca in cazul in care ai yahoo.com se poate schimba in yahoo.com.tw (taiwan) pentru a avea pop3 gratis. E drept postul era de prin 2002. Oare mai e valabila schmecheria?
Va multumesc

[ Modificat: 20 August 2008 03:06 PM de sebastianH ]

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

ai incercat gmail?
ai si pop3 si imap.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: 
zup - 21 August 2008 12:04 AM

ai incercat gmail?
ai si pop3 si imap.

da sunt si pe gmail, problema este ca am foarte multe contacte si sunt inscris in foarte multe grupuri pe yahoo, as putea spune ca depind de el profesional. daca stie cineva ceva solutie de configurare

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

yahoo si mail… nu prea vor impreuna
deocamdata

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am incercat gmail, de fapt am cont pe el, si se pare ca in seara asta e randul lui sa faca scheme. Imi spune, atunci cand folosesc Connection Doctor, ca nu se poate conecta la serverul stmp, la fel si cu contul pe care il am pe me.com, si, culmea, acum merge yahoo. Problema pe care mi-o invoca este ”unable to connect to port 110” si punct. Chiar nu mai stiu ce sa fac.
Sa fie routerul de vina?
Va rog sa mi dati cateva sugestii. Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Acum am incercat sa trimit de pe yahoo.co.uk, dar se pare ca tot aceeasi reactie. Sa fie oare vreo problema cu faptul ca ma conectez la internet acasa printr-un router, iar la serviciu prin lan? De obicei la serviciu nu am probleme din acestea. Deduc ca routerul ar fi problema, e un msi RG60SE.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

nu are nici o treba routerul daca nu l-ai setat tu in mod special sa nu iti permita accesul.
smtp-ul e pe 25, pop3 pe 110. nu mi-e clar daca nu-ti merg ambele sau doar una dintre ele.

da intr-un terminal:
telnet adresa-serverului-pop3 110

daca-ti da connection refused sau timeout, e o buba undeva. poti incerca si cu 25 pt smtp.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Si eu am probleme cu trimisul mesajelor yahoo pe mail. Merge insa foarte bine prin Thunderbird 2.0. Cred ca problema este de la ei. Am sters contul yahoo din Mail si il las pe TB pana se rezolva problema.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Hello,

La serviciu: totul merge bine mai putin conectarea la gmail!!! Care se presupune ca nu ar trebui sa aiba probleme cu conectarea prin applemail. Atasez o imagine:

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

sterge și refă setările…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: 

:O

Si asa sa fac de fiecare data cand nu merge? Tuloai

Hai ca incerc, desi, chiar daca m am gandit inainte, nu prea ma incanta ideea.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ce are gmail-ul cu mutarea contului de yahoo ?
vezi la gmail pe site in help explică pas cu pas cum trebuie configurat contul pe Apple mail.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Mutarea contului de yahoo era titlul postului, acum se pare ca am ajuns cu discutiile in alta parte, de la detalii am trecut la generalitati, cum ar fi configurarea applemail.
Spre exemplu acum merg excelent toate cele trei conturi yahoo, gmail si me.com. Asta nu inteleg, de ce chiar si atunci cand nu ma ating la setari, apar problemele astea, nu mi poate citi mailurile de pe unul din cele 3 conturi sau le citeste, dar eu nu pot trimite.

Multumesc.

Si ca sa fie si mai clar, problema e nu ca nu pot sa ma conectez deloc prin applemail la conturile mele, ci, pur si simplu, merge cand are el chef.

[ Modificat: 22 August 2008 06:58 PM de sebastianH ]

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Si uite asa povestea se repeta: acum e randul contului yahoo sa-mi faca scheme, iar la connection doctor eroarea e dupa cum urmeaza!!
Foarte interesant!

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ce ISP folosești ? Multe ISP-uri taie accesul SMTP pentru clienții non-business.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

2 din 3
2