Sharuire de internet catre un Iphone folosind o placa de retea pe usb modelul Dlink DWL-G122
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Salutare, am si eu o problema .. pe macu meu nu mere airportul .. e defect.. nu asta e problema.. am o placa wireless Dlink DWL-G122 , si netu inmi intra in calculator pe placa de rtea .. Am incercat sa fac sharuirea de pe placa de retea pe placa wireless dar .. nu merge .. aveti idee dece ? ma poate ajuta cineva .. ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

pai poate placuta asta stie doar SA IA net uairles. Poate nu stie SA DEA, sa routeze mai departe!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Tălmaciu, Sibiu
Macuser din: 09.06.06

Multam Fain .. stie cineva.. e sa-mi iau atunci ? si ieftin si bun (slabe sanse) da.. cine stie ..., si care bineinteles sa fie compatibil OSX leopard daca se poate ....

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Ia-ti router… wink

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member