problems safari
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.08

salutare,am problems cu safari nu pot downloada nimic!am incercat yahoo mess si imi zice can’t download file!ce pot face?multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
vic_oltcit - 10 Aprilie 2008 09:34 PM

salutare,am problems cu safari nu pot downloada nimic!am incercat yahoo mess si imi zice can’t download file!ce pot face?multumesc anticipat

Cu safari de pe iPhone ai probleme? Sau cu ăla din OSX? Ăla din iPhone are nevoie de un progrămel special ca să poată descărca. Fii mai explicit.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

gata calmează-te smile se rezolvă, dar vezi că dacă downloadezi Y!Msg! nu-l vei putea instala pe iPhone smile, nu e cu windows mobile smile
dacă foloseşti Safari de iPhone nu vei putea downloada nimic fără Safari Download Plugin din sursa iClarified
la OSX nu mă bag că nu am Mac, momentan smile

baftă !

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 10.04.08

va multumesc mult,din pacate nu am putut sa fiu mai explicit pt ca tastam d p iphone si deja eram la capatul rebdarii ca incercam de 2ore sa instalez ORICE de la apple de pe site si nu ma lasa,am instalat acel plug-in parca,inainte imi dadea eroarea:cannot load page because it’s too large iar acuma dupa instalarea unui plug-in imi da eroarea ca nu poate downloada.so,a mai patit cineva asa ceva?si mai ales cum se rezolva?vreau sa imi instalez un program gen yahoo mess,nu am gasit decat msn mess pt iphone,deci stie cineva vreunul?va multumesc mult!!!!PS:nu am mac,am doar iphone!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
vic_oltcit - 11 Aprilie 2008 04:57 AM

nu am mac,am doar iphone!

E momentul să muști un măr adevărat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

în primul rând că la apple pe site sunt WebApps, deci le foloseşti direct de acolo,
şi-n al-2-lea rând de instalat programe, instalezi doar din Installer sau Cydia!
dacă vrei să-ţi downloadezi ceva pe iPhone şi să-l iei acasă, faci cum ţi-am zis mai sus !
do you want Y!Messenger! on your iPhone ? try http://www.meebo.com

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000