Adobe Media Player
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Adobe a lansat astazi primul sau jukebox, intitulat Adobe Media Player. Pe langa denumire, simplitatea se pastreaza si in interfata: aduce a Adobe Lightroom. Player-ul are si suport streaming pentru peste 300 de shows. Diferenta majora din acest punct de vedere fata de iTunes este ca programele video pot fi vizionate gratuit (adaware).
Pentru instalarea player-ului trebui instalat un plugin necesar pentru streaming (Adobe Air).
Ca o concluzie rapida, arata bine, se misca bine insa nu se poate compara cu iTunes.

Adobe Media Player

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Uimitor! Exceptional! Nu s-o fi comparind cu iTunes, da ce bine se misca!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Da, e destul de dragut. Atat ca parca atarna greu la procesor.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 24.10.07

Am instalat Adobe Media Player in urma cu mai mult de jumatate de an si acum, comparand cele doua versiuni (prima din amintire) vad diferenta mare. Versiunea curenta se misca mult mai bine, atat la functionalitate cat si la GUI. Merci de nofify, eu unul chiar o sa-l folosesc… Vin insa cu o mica precizare: Adobe AIR este o platforma (nu plugin), exact asa cum e .NET Framework pe windows.. sau Java Virtal Machine. A fost creat pentru a porta Flashul pe desktop (!). Ideea e ca, folosind limbajul Flex se pot scrie programe ca cele de pe desktop, doar ca sunt compilate ca fisier Flash (.swf) si ruleaza in browser. Acum, folosind Adobe AIR, aceste programe pot fi rulate direct din sistemul de operare. Iata exemplul: Adobe Media Player. Analizand un pic evolutia adobe, afirm cu incredere: viitorul se vede bine! smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

mananca procesor la greu
am playat un HD in AMP si in QT
AMP 30 spre 40 %
QT 6 spre 10

cam naspa

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank