Va dispar si voua MB din abonamentul EDGE?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Brașov
Macuser din: 20.04.07

Salutare.

Am un abonament de date de 30 MB/luna la Orange, a carui cota am cam folosit-o in primele luni. In luna aceasta, insa, ieri (10.04.2008) mai aveam aproximativ 22-23 MB, in conditiile in care pe 15 se reseteaza contorul. Azi constat ca nu mai am acei MB, ba, mai mult, ca sunt facturat extra, pe motiv ca as fi depasit cota respectiva. Am sunat la serviciul clienti, dar aveam nevoie de datele tatalui meu, deci nu-mi puteau furniza un desfasurator complet (si oricum venea doar odata cu factura), iar dupa nu-mi raspundea nimeni. In fine, le-am facut si o sesizare pe email si astept cu “infrigurare” raspunsul lor, convins fiind ca vor pasa mata moarta unul la altu’.

Pana voi avea alte detalii, vreau de fapt sa va intreb daca a mai sesizat cineva ca i se subtiaza cam repede cota de date?

Mersi.

Semnătură 

iMac G3, 333MHz, 192MB Ram, 20GB HDD, CD-Rom
PowerMac G4, dual 1GHz, 2GB Ram, 2x80GB HDD, Philips DVD-RW, 17” Samsung 710v
iMac mid-2011, 2,5GHz QC, 20GB Ram, 500GB HDD, ASUS Bluray writer
Time Capsule 500GB/vintage AirPort Snow
ASUS RT-N66U “Dark Knight”
iPad 2 16GB WiFI
HP Pre3 2.2.4 biatches!!!/iPhone 4/Galaxy Nexus
external iSight
iPod Shuffle 512MB (plastic)/1GB (alu)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Dupa parerea mea personala Orange este o firma foarte neserioasa cand este vorba de facturare, am patito si eu de nenumerate ori ca mi-au bagat cost suplimentar nejustificat dupa un telefon sa rezolvat de fiecare data…. dar totusi nu e o scuza ca ce se intampla daca nu sunam?? plateam eu prostia lor?

In legatura cu datele: E posibil sa fie asa.. insa faptul ce ma sperie este ca tocmai de 15 minute am trecut si eu la un abonament de 30mb/luna de la un abonament unlimited pt iPhone si citind postul tau voi sta cu ochiu pe contor deacuma sa vad cum procedeaza…...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bacău, România
Macuser din: 24.10.07

Pachetul tău de date se numeşte Pocket E-mail & Internet şi include 30 MB pentru 5 euro pe lună.
MB neconsumaţi într-o lună se raportează în cealaltă (dar nu mai mult de dublul traficului standard inclus în pachet).

Pentru fiecare 10 MB consumaţi în plus plăteşi 1 euro.

Am avut doar o singură dată probleme cu cei de la Orange, am schimbat tipul de abonament în timpul perioadei de facturare şi au încurcat tarifele tipului de abonament vechi cu cel nou. Un telefon la relaţii cu clienţii şi mi s-a retras suma facturată în plus din factura ce a urmat.

Sunt destul de scumpi la tarife, eu aşa văd dar de 7 ani de cand sunt abonat, nu am avut decât o experineţă “negativă” cu ei (cea descrisă mai sus)

[ Modificat: 12 Aprilie 2008 04:23 AM de Ǻndяei ]
 Semnătură 

If this town is just an Apple, then let me take a bite - MJ
_______
| iPhone 3G 8GB 3.0.1 | iPod Nano 4GB | Sony Vaio FZ4000 CTO
Most of my time: Helping people with special needs (Psychologist) | Making extra money (Audio Engineer - freelancer)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Asta sună a program care papă internetul automat.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@huk

Pai daca as avea un astfel de program nu cred ca ar sta el cuminte 25 de zile dupa care, hat, imi consuma brusc 23 de mega… Eu folosesc edge-ul pentru mail, am imap deci nu imi da jos atasamentele decat daca vreau si nu vreau… Daca as fi folosit netu mult in seara cu pricina nu ziceam nimic… Nici un moment n-a fost vorba de un euro in plus cat de tactica asta a lor. Fireste, daca-mi dau desfasurator ceva care sa dovedeasca ca eu sunt berbec am tacut, desi nu cred sincer…

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@tudor

Scuze ca te-am facut huk… Dau io mielu’ :D

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Tudor aici: iPhone nu are un contor intern care-ti zice cat trafic a facut in total si pe perioade?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

acum care-i care? wink

Cat despre contor eu nu stiu ca ar avea… Poate exista un soft… Help, ocazie: teoria conspiratiei, oranj se joaca de-a Houdini cu megii cleentilor! Sa-i prindem! :D

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Iphone are un contor pentru EDGE la Settings/Usage. Acuma nu știu cu cît te ajută, că nu e detaliat. Și am impresia că trebuie să-l resetezi la început de lună.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da, mersi. L-am gasit. Cand o sa-mi intre sarja noua de 30 MB o sa incep sa contorizez exact o luma si o sa incerc sa nu depasesc cota. Daca si atunci ma factureaza Orange in plus pot teoretic sa iau neste masuri, dar nu stiu daca merita….

In fine, am sunat la serviciul clienti si se pare ca din 21 octombrie te vei putea muta cu numar cu tot (inclusiv prefixul 0745 cum am eu) la alt operator si atunci o sa le zic la revedere.

Semnătură 

iPad 2 16GB WiFI
external iSight

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

De un an de zile am abonament de date la Vodafone cu 50 MB pe luna (nu ii folosesc se reporteaza dar tot asa nu mai mult de dublu), tin sa spun ca nu l-am depasit nicio data in plus nu m-au facturat ever un cent in plus si am abonamentul cu numarul de cel putin 8 ani la ei. GPRS-ul il folosesc pentru mail in general, wikipedia si alte directoare de astea la discutii in contradictoriu cu prietenii (ultima a fost ceva despre Elvetia NATO si UE). Nu am avut probleme ever ever.

Sa stii ca nu esti nici primul nici ultimul care se plange de serviciile orange, am mai avut prieteni care s-au trezit cu facturi aiurea. Nu zic s-a rezolvat problema la urmatoarea factura, dar si asa e neplacut. Poti sa incerci o treaba: Fa scandal din orice, suna la relatii asa din orice, zbiara cat mai mult si o sa te treaca la regim mai special, adica o sa fie mai atenti cu tine :D. si cu facturile tale.
“...si atunci o sa le zic la revedere.” sau si asta

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.