router…(?!)
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.01.08

Ce router sa-mi cumpar? Caut de 2 saptamani si nu stiu ce sa aleg… Am avut un asus 500w de care nu am fost multumit…instabil si urat de configurat. L-am luat pt ca avea 2 porturi usb (unul pt hdd si unul pt print…ma gandeam eu). Dar hdd-ul este…mai bine nu incerci ca dai cu el de pamant…
Vroiam sa-mi iau un time capsule, dar am tot citit ca nu are raza mare…am casa destul de mare si am nevoie de acoperire buna.
M-am tot uitat pe c’net la review-uri…eram decis sa-mi iau belkin, dar am vazut multe comentarii contra, d-link 655…si la el multe contra. La time capsule nu sunt chiar asa multe…poate ca este mai nou pe piata smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

eu am un MSI RG60SE, de la care se “adapa” un iBook G4 si un Dell Inspiron 1501 pe wireless. e usor de configurat, nu mi-a facut probleme, cat despre suprafata de acoperire…eu am doar 30 mp, asa ca daca ai mai mult…sa fi sanatos smile

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

linksys wrt (orice combinație, wireless să fie). eu aș lua ultimul model, 802.11n draft http://www.emag.ro/routere_wireless/router-wireless-linksys-wrt150n—pWRT150N oricum știe și de a,b și g

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 28.02.06

Salut, pe 500w ai pus ultimul software? Te-ai asigurat ca esti intr-un canal “liber”?
Te intreb pentru ca eu am 500w si sunt foarte multumit de el. Nici vorba de instabil, are uptime cu lunile, ca e pe UPS.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

am scapat de el. am avut ultimul firm… hdd-ul l-am formatat in fat32 sau ext2…mergea urat! pe mac pica hdd-ul…pe win la fel…vista sau xp… si e urat rau de configurat

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Pai daca vrei simplicitate maxima si fiabilitate totusi recomand un Timecapsule totusi atata timp cat ai o casa de marimi normale ar trebui sa fie ok range:ul ca doar pt asta e proiectat….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

stiu ca pt asta este proiectat…dar am vazut teste…si nu straluceste la 60m e cam la jumatate fata de un d-link 655

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Pai si ai casa mai lunga sau lata de 60m man????
smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

smile nu…bine ar fi. dar e vb de 60m liberi, fara pereti. asus-ul 500w merge de ex la etaj… chiar si in mansarda. Acum am un d-link mai vechi 524 parca…si la etaj nu merge…e un perete si o placa…e bataie de joc. ei zic multe in specificatii…pana la 30m in interior si 100m exterior…sunt penibili