iPhone Dual SIM Card ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Deci nu prea inteleg exact ... dar din cate inteleg ceva de la chinezii astia ei zic ca poti pune pe 1 bucata iPhone mai multi provideri de GSM ???

Voi azti auzit de asa ceva ... stiti mai multe ?

Chiar pare interesant ...

http://www.hyper-card.com/home/english/iphone111.htm

YouTube

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Mie mi se pare foarte dubioasa treaba…..
Mai ales acel call forwarding ce apare cand suna operatorul nr 2 smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

E veche treaba. Se gasesc si in RO simuri de astea. Ma ate si pe mine gindul sa imi iau….mai ales ca merg cu orice telefon din ziua de azi

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

exista pe piata o caruta de tf in care bagi chiar si 2 sim-uri nu un sim dual, ca sa zic asa. de ex: http://www.telefoanedualsim.ro/mobile-dual-sim.html
e drept ca sunt niste chinezarii. la iphone bag de seama ca e destul de aiurea neputand fi online pe ambii provideri in acelasi timp.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

are samsung niste modele dual sim unde merg amandoua simultan. nu mi-as cumpara telefon sumsung cum nu mi-as cumpara dacie, fie ea si logan.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai de telefoane cu loc de 2 SIM - uri stiam si eu smile dar nu stiam si nu inteleg logica la dracovenia aia chinezeasca smile

Adica cumperi un sim de ala si de la SIM-ul original decupezi partea metalica si o montezi pe acel SIM chinezesc ... bizar rau smile ... dar e de bine ca se poate totusi smile ... lucrurile macar au un inceput smile ideal ar fi sa ruleze in acelasi timp pe 2 provideri de GSM

@FlorinZ - unde ai vazut de vanzare asa ceva ... ca il iau si il testez pe celelalte telefoane vechi daca e ... nu ma prea inghesui sa-l bag direct in iPhone smile

[ Modificat: 13 Aprilie 2008 06:39 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Valcea
Macuser din: 05.12.06

Dual sim - inseamna ca este un dispozitiv in care introduci exact partea metalica a sim-ului, si poti sa schimbi de pe unul pe altul, fara sa mai opresti telefonu, fara sa schimbi un sim cu altul, ci se face din soft, un schimb de aproape 10 sec. Dar nu sunt active ambele sim-uri. Se poate doar sa schimbi de pe unul pe altul, fara sa opresti telefonul. asta-i tot!
Dar consuma bateria, de 10x mai mult decat normal.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Look here http://www.gsm-magazin.ro/

LST - 13 Aprilie 2008 06:36 AM

Pai de telefoane cu loc de 2 SIM - uri stiam si eu smile dar nu stiam si nu inteleg logica la dracovenia aia chinezeasca smile

Adica cumperi un sim de ala si de la SIM-ul original decupezi partea metalica si o montezi pe acel SIM chinezesc ... bizar rau smile ... dar e de bine ca se poate totusi smile ... lucrurile macar au un inceput smile ideal ar fi sa ruleze in acelasi timp pe 2 provideri de GSM

@FlorinZ - unde ai vazut de vanzare asa ceva ... ca il iau si il testez pe celelalte telefoane vechi daca e ... nu ma prea inghesui sa-l bag direct in iPhone smile

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

smile

am cumparat pana la urma : http://www.youtube.com/watch?v=wSspKNBzUB0

exact acest produs

socant chiar merge pe iPhone 2G

eu il folosesc intre Vodafone si Orange momentan o sa-l incerc si cu Cosmote

trecerea se face super simplu si rapid pot sa zic

singura problema majoara : daca dai restart la iphone e de naspa trebuie sa scoti acest Dual Sim Adaptor si sa bagi un SIM normal pana isi revine / gaseste semnalul iPhone-ul apoi bagi inapoi DualSimAdaptorul si totul merge din nou super bine

NU am observat diferente vizibile la consum baterie

se pare ca ar fi si in roamnia de vanzare : http://www.gsm-magazin.ro/?p=productsList&iCategory=5

conditia sa fie “The 8th generation” - asta l-am testat eu

Semnătură 

iPhone 4 [32G]