Am si eu aici o problema si nu pot sa mi-o explic poate ma puteti ajuta
De cand folosesc AdressBook ca sa-mi dau Sync la Contacte se intampla ceva bizar sau poate no fi de la asta nu-mi mai aduc aminte la inceput cand nu foloseam AdressBook
Adica la inceput am folosit o app ca sa transfer contactele de pe SIM pe iPhone acum am totul facut in AdressBook ... asa e si normal si frumos 
dar PROBLEMA care este ?
Unele si subliniez UNELE contacte / persoane din Contacts de pe iPhone din agenda cand ma suna sau cand imi trimit mesaj imi apare identitatea/instiintarea de genul :
+40722364489
Si nu imi dau seama unde e buba ???
Am incercat sa adaug contactul prima data in iPhone ... sub forma (072) 236-4489 ... tot nu a mers la primire SMS imi afiseaza : +40722364489
Apoi l-am adaugat intai in AdressBook ... sub forma 0722364489 ... tot nu a mers la primire SMS tot asa imi afiseaza : +40722364489
Apoi l-am adaugat intai in AdressBook ... sub forma (072) 236-4489 ... tot nu a mers la primire SMS tot asa imi afiseaza : +40722364489
DECI deja ma dispera nu stiu ce are ... deci aceeasi problema imi apare uneori la unele numere de telefon cand sunt sunat (deci nu stiu cine ma suna doar nu stiu toate numerele pe derost
) si la SMS la fel ???
Stiti cumva careva ce drecu are ?
E foarte bizar ... de ce nu face la toate numerele asa ... m-am gandit ca o fi doar numerele de Orange / Cosmote / Zapp eu fiind pe Vodafone dar nu e valabila teoria asta ...
Nu stiu ce sa-i mai fac
Am pus setarile in AdressBook - USA si pe iPhone / Settings / General / International / USA ca pe iPhone nu are Romania ... si tot nimic ???