personalizare contacts/groups…
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut!

Are cineva idee cum se poate personaliza soneria pt diferitele grupuri de contacte? Ma refer la individualizarea unui grup intreg odata…nu luati pe rand.

Mersi mult

Liviu

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

in 2.0 sint Groups la Contacts. deocamdata nu avem cum

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

?

exista groups…dar nu am gasit o optiune sa le adaug un ringtone specific…..doar daca iau fiecare nume in parte….cam greu la 600 de nr….si ciudat pt apple sa nu se fi gandit la asa ceva

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Unde exista Groups? Io nu am gasit . Merci

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

am facut fisiere separate in address book si cand am sincronizat mi-au aparut ca groups

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Nu se poate pune sonerie pe grupuri.
Grupuri se fac in Address book ca in poza.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

ms nu stiam asta

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Am si eu aici o problema si nu pot sa mi-o explic poate ma puteti ajuta

De cand folosesc AdressBook ca sa-mi dau Sync la Contacte se intampla ceva bizar sau poate no fi de la asta nu-mi mai aduc aminte la inceput cand nu foloseam AdressBook

Adica la inceput am folosit o app ca sa transfer contactele de pe SIM pe iPhone acum am totul facut in AdressBook ... asa e si normal si frumos smile

dar PROBLEMA care este ?

Unele si subliniez UNELE contacte / persoane din Contacts de pe iPhone din agenda cand ma suna sau cand imi trimit mesaj imi apare identitatea/instiintarea de genul :

+40722364489

Si nu imi dau seama unde e buba ???

Am incercat sa adaug contactul prima data in iPhone ... sub forma (072) 236-4489 ... tot nu a mers la primire SMS imi afiseaza : +40722364489

Apoi l-am adaugat intai in AdressBook ... sub forma 0722364489 ... tot nu a mers la primire SMS tot asa imi afiseaza : +40722364489

Apoi l-am adaugat intai in AdressBook ... sub forma (072) 236-4489 ... tot nu a mers la primire SMS tot asa imi afiseaza : +40722364489

DECI deja ma dispera nu stiu ce are ... deci aceeasi problema imi apare uneori la unele numere de telefon cand sunt sunat (deci nu stiu cine ma suna doar nu stiu toate numerele pe derost smile) si la SMS la fel ???

Stiti cumva careva ce drecu are ?

E foarte bizar ... de ce nu face la toate numerele asa ... m-am gandit ca o fi doar numerele de Orange / Cosmote / Zapp eu fiind pe Vodafone dar nu e valabila teoria asta ...

Nu stiu ce sa-i mai fac

Am pus setarile in AdressBook - USA si pe iPhone / Settings / General / International / USA ca pe iPhone nu are Romania ... si tot nimic ???

[ Modificat: 16 Aprilie 2008 06:58 AM de LST ]
 Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Instalează Appsuport patch și Region suport patch, du-te la Settings și alege România și gata. Va fi totul bine. E explicat în amănunt aici pe forum.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
toma - 16 Aprilie 2008 01:57 PM

Instalează Appsuport patch și Region suport patch, du-te la Settings și alege România și gata. Va fi totul bine. E explicat în amănunt aici pe forum.

Deci am gasit pe http://www.iappcat.com ... Region Patch (1.1.4) ... am instalat si apoi in Setings / General / International / Region Format / Romania ... si nu s-a schimbat nimic ... tot cu +40…. primesc SMS

Iar ce zici tu de Appsuport ??? ce e asta nu gasesc nimic pe http://www.iappcat.com

Si mi-am adus aminte acum ... de ce pana acum nu m-a suparat / nu primeam SMS in format +40…... deoarece nu foloseam AdressBook ... prima si prima data cand am deblocat iPhone ... am folosit SIMport ... am importat de pe SIM contactele si le-am reorganizat / modificat manual smile ... si tin sa mentionez nu am instalat nici macar Region Patch (1.1.4) ... ci eram pe sistemul clasic de la iPhone ... default USA ... si totusi SMS mergea perfect ... adica eu trimiteam un SMS catre Xulesc el imi raspundea si erau deci toate conversatiile intr-un singur “CHAT” sa-i zicem asa ... acum eu trimit SMS catre Xulescu imi salveaza conversatia cu Xulescu dar cand el imi raspunde apare ca un SMS nou nout deci o noua conversatie ...

Deci repet aceasta problema e CLAR o am de cand folosesc AdressBook de pe OSX ... si inainte nu aveam nici Region Patch (1.1.4) nimic instalat chestii de genul asta ... doar deblocare cu iPlus si atat ???

Si totusi mergea perfect pana sa folosesc AdressBook asta e mai mult ca sigur

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Din cate stiu eu TOATE SMS-urile indiferent pe ce telefon sau alte asemenea vin in format +40 xxx xxx xxx (evident cele din RO) e treaba de cum le recunoaste telefonul. Nu stiu ce ai dat tu peste cap acolo.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
grEEnlighter - 16 Aprilie 2008 06:06 PM

Din cate stiu eu TOATE SMS-urile indiferent pe ce telefon sau alte asemenea vin in format +40 xxx xxx xxx (evident cele din RO) e treaba de cum le recunoaste telefonul. Nu stiu ce ai dat tu peste cap acolo.

Deci eu SINCER ... va zic ...

Acum 1 luna si ceva am cumparat : iPhone 1.1.4 .cu 4.6 BL
Am deblocat cu iPlus ... in 1.1.4 cu 3.9 FBL
Am instalat prin installer ... SIMport
Am importat toate contactele din SIM in iPhone
Si GATA

Primele teste de SMS-uri cu un prieten mi-am amintit clar ... discutie stupida imi zicea de noile autobuze cu aer conditionat de la RATB ... smile ... si cu altul care ma invita la nunta lui smile

Si imi pare rau daca stiam de aceasta problema ... faceam atunci un ScreenShot cu intrega discutie ... si era va zic intr-o singura discutie tot ... nu ca acum trimit eu si cand imi raspunde incepe o alta discutie ” CHAT “

Si atentie la deblocarea cu iPlus la ei de pe site ... ei spun : pentru International Payloads inlocuiti arhiva payload.zip din pachetul iPlus cu international_payload.zip dar logic trebuie redenumita payload.zip

Ei eu nu am facut asta ... si din cate stiu eu acest lucru trebuia facut ca sa recunoasca SIM-ul de la vodafone ... nu am facut si mi l-a recunoscut simul exact dupa deblocare cu iPlus

O fi SIM-ul meu antic sau cine stie ... eu am acelasi SIM de la Connex acum Vodafone cred ca 10 ani daca nu exagerez ... ideea e ca nu am instalat nimic niciodata Region Patch / International Payloads ... nimic de genul asta si nu aveam probleme cu SMS-urile pana a face primul Restore in iTunes si primul SYNC cu AdressBook ... si facusem asta doar ca sa vad care e treaba cu RESTORE si abia aflasem de Syncul cu AdressBook smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Oricum nu stiu care era faza / ce era si ce a fost smile ...  dar s-a rezolvat acum prin instalare :

Region Patch (1.1.4) - doar cu acesta nu mergea

AppSupport Patch (1.1.4) - 1.3b9 - dupa ce am instalat si acesta a mers totul ok

Multumesc mult problema rezolvata

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
LST - 17 Aprilie 2008 01:09 AM

Oricum nu stiu care era faza / ce era si ce a fost smile ...  dar s-a rezolvat acum prin instalare :

Region Patch (1.1.4) - doar cu acesta nu mergea

Păi de aia ziceam să le instalezi pe ambele. Să îți crească iPhone-ul mare, de cel puțin 64 Gb.

[ Modificat: 17 Aprilie 2008 01:21 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”