ico 2 icns
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.04.08

Salut,

Eu folosesc Windows si vreau sa fac un CD hibrid, care sa ruleze si pe Win si pe Mac.
Am nevoie de 2 lucruri pentru partea cu Mac-ul.
1. trebuie sa transform un icon pt. Windows (*.ico) intr-un icon pt. Mac (*.icns si *.rsrc).
2. am doua apple_script-uri scrise in notepad si care cu siguranta nu vor rula pe Mac. Trebuiesc scrise in Mac si salvate ca aplicatii.

Dat fiind faptul ca multa lume pe aici are Mac, am rugamintea sa ma ajute cineva.

Daca se ofera cineva sa ma ajute, voi atasa ulterior scripturile si iconul.

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
adi.H - 14 Aprilie 2008 01:26 PM

Salut,

Eu folosesc Windows si vreau sa fac un CD hibrid, care sa ruleze si pe Win si pe Mac.
Am nevoie de 2 lucruri pentru partea cu Mac-ul.
1. trebuie sa transform un icon pt. Windows (*.ico) intr-un icon pt. Mac (*.icns si *.rsrc).
2. am doua apple_script-uri scrise in notepad si care cu siguranta nu vor rula pe Mac. Trebuiesc scrise in Mac si salvate ca aplicatii.

Dat fiind faptul ca multa lume pe aici are Mac, am rugamintea sa ma ajute cineva.

Daca se ofera cineva sa ma ajute, voi atasa ulterior scripturile si iconul.

Multumesc

Sînt mai multe aplicații care pot face asta. Pt a converti un format grafic gen jpg sau png în icns folosesc img2icns.
Du-te la versiontracker.com și mai dă o căutare tematică, de ex. cu icon sau icn sau icns și vei mai găsi destule. GraphicConverter este, de asemenea, OK pt asemenea conversii. Și tot așa…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am PC si nu gasesc programe care sa ruleze pe Windows si sa salveze iconuri pt. Mac. De aceea am apelat la cei care au Mac.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
adi.H - 14 Aprilie 2008 01:52 PM

Am PC si nu gasesc programe care sa ruleze pe Windows si sa salveze iconuri pt. Mac. De aceea am apelat la cei care au Mac.

A, am priceput. Păi cred că aici ar fi de folos un PC-Mac user care folosește așa ceva. Eu zic să mai scormoni tot prin versiontracker, la windows și să dai la motorul de căutare, trebuie să iasă ceva.
Dacă nu și nu, fă conversia pe un mac, e simplu.

P.S. Evident, pot converti și eu acel icon. Trimite-mi PM.
Cu script-urile nu știu, dar vedem.

[ Modificat: 14 Aprilie 2008 02:06 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Axialis Icon Workshop iti face din png-uri sau ico, icoane cu toate rezolutiile posibile, inclusiv pentru Vista. De asemenea, salveaza si converteste si in format .icns pentru Mac. Dar nu este gratis.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Xanthrax - 14 Aprilie 2008 02:32 PM

Axialis Icon Workshop iti face din png-uri sau ico, icoane cu toate rezolutiile posibile, inclusiv pentru Vista. De asemenea, salveaza si converteste si in format .icns pentru Mac. Dar nu este gratis.

Daca as fi avut nevoie mai des, l-as fi luat, dar nu am nevoie decat pt. un icon.
Oricum Merci, eu nu gasisem nimic care sa mearga pe Windows.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 14 Aprilie 2008 02:32 PM

Hai mă, omu are nevoie de o banalitate de conversie a unei amărîte de icon de uindăuz în icns, nu cumperi o aplicație scumpă pt așa ceva, sînt destule gratuite pt MAC OS.

Semnătură