2 din 2
2
Mac Heist aprilie 2008
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

am încercat la un moment dat picturesque… în rest, nu sunt pentru mine aplicațiile alea

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Păi s-o luăm metodic:
“momental” sînt 9 aplicații… 3 dintre ele fac cam același lucru (“Stop opening big, clunky photo software just to touch up your pictures.” sau “Offering an end-to-end solution for snapping, editing, organizing and sharing images,” sau “Acorn is a photo editor built for the rest of us.”) asta în condițiile în care am iPhoto și Photoshop + Lightroom la serviciu.
isale e pt. alte nații…
iphone n-am ca să folosesc phoneview
jocuri? naaahh
rețete? pă criza asta? 8000 de rețete shared by other users? și ingredientili? presupunînd că le găsesc, cît naiba or costa?
ar mai rămîne un 3D (da, ăsta poate fi o soluție mică, ieftină) și programu’ pt înregistrat…
păi și de ce sa dai/dau 39$? (care se tot întăresc–măi să fie, rodul venirii lu’ obama și al crizei induse de peste lacul ăl mare)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Le-au deblocat pe toate. Mai e o zi.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

N-aveam de gând să iau acest bundle, dar am văzut ce poate Kinemac și m-a convins. În plus nu strică o copie de Espresso, chiar dacă m-a dezamăgit la prima încercare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Merci pentru atentionare. Mi-am petrecut o ora studiind softurile. Pretul e corect. Si am dat banii (daca or ajunge vreodata acolo) copiilor…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Pitesti
Macuser din: 11.03.09

Salut, astazi mi-am luat si eu bundle-ul, cateva pareri:

- espresso merita , un editor web bunicel cu suport ftp, destul de compact, cea mai buna alegere la pretul asta
- world of goo e superb, am jucat putin pe versiunea de windows si e nostim rau de tot, foarte “addictive”
- picturesque e o gluma
- littlesnapper e mistocut, destul de util
- times e bine intentionat ca rss reader dar .. nu e prea customizabil..

una peste alta, pentru world of goo si espresso eu zic c-au meritat banutii aia smile

2 din 2
2