ce fel de fisier video folosete noul i-tunes???se poate descarca de undeva un fisier de genu asta ....asa de proba…indiferent de contzinut??...dor sa vedm cum functzioneaza!!!
nu e chiar asa…...tocmai ca la inceput am incercat cu fisierele pe care le recunoaste Quicktime-ul….si nu le vede….am luat din nou itunes-ul si l-am reistalat….nimic…....ma gandesc ca o fi un alt tip de compresie….
voi puteti sa deschideti DivX-uri cu iTunes? Ca eu unul am incercat si nu mi le deschide deloc .... Daca se poate spuneti-mi si mie cum sa fac ca nu reusesc ...
Am deschis .Mov, .MPG dar nu pot deschide .Avi comprimate cu DivX sau Xvid.
dix-urile nu le ia…...niste voburi dvd nu…..filmuletze facute cu aparatu foto(sony,model 2005) ,nu….niste filmuletze in quicktime,facute cu mobilu…NU!!!!.......ma aduce la disperare….datzi-mi si mie o mostra de filmuletz,ceva,....pe mail…care merge la voi!!!!!!ca nu imi dau seama ce si cum!!!!!!...sa fie micutz…...
Cred ca absolut toate filmele facute cu camere foto sau telefoane sunt AVI-uri, care nu merg in Quicktime.
legat de asta nu e asa..eu am nokia 6600 care creaza filme in format 3gp si nu am nici o problema sa le vad in quick time. ba chiar pe pc nu merg decat cu playerul de la nokia…si ce m-am bucurat ca merge fara nici o problema aici!
subscriu la ultimile doua posturi…eu am siemens…nu stiu cat ....iar filmuletzele nu le recunoaste decat numa QT…....eu inca astept mostra aia video….sa ma conving cu ochii mei….sincer atata reclama…..atatea valuri ....si pt ce??? ca noul program are nu stiu ce abilitatzi video….si tre sa cautzi pe nu stiu unde, nu stiu ce codecuri si nu stiu ce formaturi video….pai cand am citit aici pe site ce crozav e macu-l si ce programe complete ofera si tocmai faptu ca nu tre sa bagi nu stiu cate mii de programele aditzionale era adus in discutzie…ca punct forte…...nu stiu ce sa zic…...sunt dezamagit total…....